KeuPa korjasi pisteet jatkoajalla

Peränen palasi, pelasi ja iski voittomaalin.
Ailahtelevasti kautensa aloittanut LeKi saapui Keuruulle mittaamaan KeuPan kotivireen. Ottelusta muodostui varsinainen kissa ja hiiri -leikki.

LeKi ja KeuPa iskivät yhteen Keuruulla jo toistamiseen tällä kaudella. Kuten ensimmäisestäkin kohtamisesta, myös lauantaisestakin väännöstä tuli äärimmäisen tasainen. Lopulta KeuPa vei sarjapisteet maalin erolla, numeroin 4-3.

LeKi oli koko ottelun ajan kiekkoa hallitseva osapuoli, ja KeuPa joutui tyytymään vastaiskuihin. Ne kuitenkin tuottivat myös tulosta, kun Jussi Viitanen lapioi limpun sisään Dominik Hrachovinan torjunnan jälkitilanteesta.

Ottelussa oli koko kuusikymppisen ajan kova vauhti ja laukauksia sateli kumpaankin päähän. Molemmat maalivahdit olivat lauantaina elementissään, eikä heitä voi syyttää illan takaiskuista.

Molemmat joukkueet olivat hieman huolimattomia maalineduspelaamisessa. Erityisesti KeuPa kärsi hatarasta miesvartioinnista, sillä sekä Miika Heikkilän 1-0 että Miiko Hintzin 2-0-maalit syntyivät maalin edestä. KeuPan maalivahdilla Antti Karjalaisella ei ollut mahdollisuuksia kummassakaan tilanteessa.

Heikkilän illan toisen, ja LeKin kolmannen maalin soisi päätyvän jonkinlaiselle hienoimmat maalit -listalle, sillä niin kauniisti Heikkilä ja Miikka Männikkö kiekottelivat vastustajan puolustuksen sekaisin. Lopulta Heikkilällä oli helppo työ laittaa kiekko pussiin.

Kissa ja hiiri-leikki jatkui läpi ottelun

LeKi piti koko ajan ottelun näpeissään, eikä päästänyt KeuPaa pelillisesti astumaan varpailleen. Maalien muodossa vierailijat eivät kuitenkaan päässeet kahta maalia kauemmas karkuun, sillä vain viitisen minuuttia Heikkilän illan toisen osuman jälkeen Eetu Koivistoinen oli valppaana maalin edessä − KeuPa oli jälleen maalin päässä.

Toisessa erässä nähtiin myös ikävä tilanne, kun LeKin puolustaja Juho Mielonen satutti jalkaansa pelitilanteessa. Mielonen pystyi kuitenkin jatkamaan peliä.

Päätöserässä KeuPa painoi päälle armottomasti. Joukkue sai pitkiä pyörityksiä ja nopeita hyökkäyksiinlähtöjä aikaiseksi. Janne Pälve laukoi kertaalleen tolppaan, ja pitkään näytti siltä, ettei KeuPa saisi maalia aikaiseksi. Kuitenkin vain reilu minuutti ennen täyttä aikaa Juuso Mörsky pääsi iskemään tasoituksen.

Jatkoaika ei ehtinyt kauan vanhentua, kun Joona Peränen tempaisi heti ensimmäisestä tilanteesta kiekon ohi Hrachovinan. Ottelu oli Peräselle ensimmäinen tämän kauden Mestiksessä.

Joukkueiden kausi jatkuu siten, että KeuPa matkustaa keskiviikkona Hermeksen vieraaksi Kokkolaan. LeKi sen sijaan odottelee ensi perjantaihin asti, jolloin JYP-Akatemia saapuu Lempäälään.