Kiekko-Vantaa punnersi voiton SaPKosta

Lauri Kärmeniemi iski SaPKon avausosuman.
Perjantai-iltana Tikkurilassa pelattiin Kiekko-Vantaan ja SaPKon jäähyjen täyteinen ottelu. Voittajana kaukalosta poistui lopulta kotijoukkue K-Vantaa maalein 3-2 (2-1, 1-1, 0-0).

Ottelun avauserässä jaettiin rangaistuksia kahdeksan minuutin edestä, minkä seurauksena ylivoimamaaleja nähtiinkin kaksi kappaletta. Ensimmäisestä vastasi Kiekko-Vantaa, kun Olli Suoraniemi vei joukkueensa 1-0-johtoon. Toisesta ylivoimamaalista vastasi vierailijoiden Lauri Kärmeniemi, joka kavensi erän lopulla lukemiksi 2-1.

Maalien välillä nähtiin vantaalaisten toinen osuma, jota tarkasteltiin videolta. Maalintekijäksi merkattiin MattiLamberg, ja syöttöpisteen maaliin sai Jani-Petteri Helenius.

Toisessa erässä jäähyjen jakaminen jatkui. Lohipaitojen Otso Rantakarin istuessa kaksiminuuttista poikittaisesta mailasta, toi SaPKo-Puolustaja Teemu Suhonen ottelun tasoihin. Syöttöpisteet maaliin saivat Eetu-Ville Arkiomaa sekä HPK-laina Ville-Veikko Eerola.

Kauaa ei SaPKo saanut tasoituksestaan nauttia, sillä Iiro Vehmasen koukkaamisjäähyn aikana vantaalaiset onnistuivat ylivoimalla. Ottelun voittomaaliksi jääneen osuman sai luvan viimeistellä Jere Karjalainen.

Enempää maaleja ei enää ottelussa nähty ja näin kolme pistettä jäivät Vantaan lohille lukemin 3-2.

Joukkueet pelaavat seuraavan ottelunsa jo lauantaina. SaPKo saa vieraakseen kivenkovan TUTOn, kun taas Kiekko-Vantaa matkaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi.