JYP-Akatemian ylivoima Peliittojen turmana

MESTIS / Raportti
Arttu Likola osui kahdesti Peliittojen verkkoon.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Jyväskylän sunnuntai-illassa JYP-Akatemia sai vieraakseen Peliitat. Sarjajumbona otteluun lähtenyt jyväskyläläisisäntä nappasi ottelusta arvokkaat sarjapisteet 4-1-numeroin ja nousi jälleen toiseksi viimeiselle sijalle.

Ottelun avauserä oli melko tasaista vääntöä ja laukauksia sateli molempiin päihin. Sekä JYP-Akatemian maalia vartioinut Markus Ruusu että peliittavahti Joonas Harald nappasivat erässä 10 torjuntaa.

Erän ainoasta maalista vastasi kotijoukkue, kun Riku Tiainen iski maalin edestä 1-0-osuman kolmisen minuuttia ennen erän päätöstä. Näissä numeroissa poistuttiin myös erätauolle.

Jäähyt nousivat päärooliin

Toisessa erässä päähuomion veivät rangaistukset, joita jaettiin erässä peräti kuusi kappaletta. Peliittojen Aatu Viljanen sai heti erän alkuun korkeasta mailasta 2+2-minuuttisen ja se muutti pelin suuntaa.

Hurrikaanipaidat karkasivat Viljasen jäähyn aikana 3-0-johtoon, kun Joose Antonen ja Arttu Likola iskivät kiekon häkkiin reilun minuutin välein. Heinolalaiskäskijä Lauri Merikivi yritti nopeiden takaiskujen jälkeen herätellä joukkuettaan vaihtamalla tolppien väliin Antti Rautiolan.

Peliittojen jäähyily kuitenkin jatkui ja Likola lisäsi illan toisella ylivoimaosumallaan jyväskyläläisjohdon jo neljään maaliin. Peliitat kuitenkin kuittasi takaiskun puolisen minuuttia myöhemmin, kun Viljanen laukoi 4-1-kavennuksen.

Päätöserässä kotijoukkue oli hallitsevampi osapuoli, eikä vierailijat päässeet juurikaan kunnollisille tekopaikoille. Lisämaalejakaan ottelussa ei nähty, joten pisteet jäivät Jyväskylään 4-1-numeroin.

Molempien pelit jatkuvat keskiviikkona kotiotteluilla. Peliitat isännöi Jukureita ja JYP-Akatemia saa vieraakseen Hokin.

» Lähetä palautetta toimitukselle