Hokki takoi taululle tylyt lukemat Joensuussa

Hokki luisteli Jokipojat pyörryksiin Joensuun keskiviikkoillassa.
Joensuussa pelattiin keskiviikkona Jokipoikien ja Kajaanin Hokin välinen harjoitusottelu, joka etenkin viimeisessä erässä muuttui varsin kajaanilaisväritteiseksi. Hokki taituroi Jokipojat lopulta aivan solmuun voittaen ottelun lukemin 2-7.

Keskiviikkoillan ottelussa vierasjoukkue Hokki oli selvästi parempi oikeestaan läpi koko pelin. Ensimmäistä kajaanilaismaalia päästiin juhlimaan jo ennen ensimmäisen erän puoliväliä, kun Aleksi Mäkelä siirsi omansa johtoon.

Vaikka toisessa erässä Jokipojat saikin pelin rullaamaan paremmin, näytti Hokki kuitenkin pian taas kaapin paikan. Ville Silvastin ensimmäisen erän tasoitusmaali sai toisen erän puolen välin tienoilla kaverikseen Eetu Rissasen iskemän 2-1-johtomaalin, mutta tätä riemua joensuulaiset eivät kauaa saaneet iloita: Michal Kristof tasoitti tilanteen 2-2:een vain kaksi minuuttia myöhemmin.

Viimesessä erässä Jokipoikien peli romahti täysin Hokin viimeistellessä joensuulaisverkkoon peräti viisi maalia. Illan kolmannen ja neljännen Hokki-pelaajat saivat taituroitua maaliin melkoisen survomisen päätteeksi ja viides maali pomppasi joensuulaisten epäonneksi maalivahdin kautta sisään.

Loppulukemat eivät kuitenkaan aina kerro koko totuutta, sillä kaksi viimeistä maaliaan Hokki iski tyhjään häkkiin Jokipoikien yrittäessä kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Joensuulaisten maalit jäivät kuitenkin vain ensimmäisen ja toisen erän läpiajoihin, joten Hokki vei ottelun lopulta vakuuttavin 2-7-lukemin.