Peliitat otti kauden ensimmäisen voittonsa murskatyyliin

Christian Silfver oli ottelun hahmo iskemällä tehot 1+1.
Peliitat otti kauden ensimmäisen voittonsa Hokin kustannuksella Kajaanissa. Heinolalaiset kaatoivat linnapaidat puhtaasti 3-0.

Ensimmäisessä erässä ainoa tapahtuma oli Taneli Siikaluoman rangaistus, joka tuli pari minuuttia ennen erän päätöstä. Toisessa erässä Peliittojen Roope Elimäki iski heinolalaiset 1-0-johtoon ylivoimalla Juuso Perttilän ja Christian Silfverin syötöistä. Reilu viisi minuuttia myöhemmin Silfver naulasi vieraille jo toisen osuman Elimäen ja Aatu Viljasen tarjoilusta.

Hokki otti toisen erän puolivälin jälkeen aikalisän, joka oli lähellä tuottaa tulosta, mutta maalia ei hyväksytty videotarkistuksen jälkeen. Muutama minuutti ennen toisen erän päätössummeria peliittalauma iski ottelun loppulukemiksi jääneen 3-0, kun Tuukka Rajamäki napautti kiekon Sami Väliharjun taakse. Syöttöpisteet Henri Fominille ja Santeri Saarelle. Kolmannessa erässä ei maaleja nähty eli päätöslukemiksi jäi puhdas 3-0-voitto vieraille.

Hokki jatkaa pelejään ensi viikon keskiviikkona, kun RoKi saapuu Kajaaniin. Heinolalaisten pelit jatkuvat kotipelillä KeuPaa vastaan ensi lauantaina.