Hermeksen vahva kotivire katkesi TUTOon

Hermes ja TUTO kamppailivat kiivaasti Kokkolassa.
Perjantaina Kokkolassa toisistaan mittaa ottivat isäntäjoukkue Hermes ja turkulaisvieras TUTO. Aiemmin kotikaukalossaan voitokkaana esiintynyt Hermes joutui tällä kertaa taipumaan, kun TUTO vei ottelun lukemin 4-2.

TUTO osoitti olevansa väkevä vieras jo ensimmäisessä erässä, kun kokkolalaisten verkkoon taituroitiin kaksi maalia. Ensin onnistui Mikko Laine ja erän loppupuolella keskiviikon maalitykki Aki Juusela.

Ensimmäisen erän maalit olivat kokkolalaissilmin tarpeeksi, sillä Juraj Holly vaihdettiin pois ja tilalle tuli Mikael Edelmann.

Toisen erän ensimmäinen kymmenminuuttinen jatkui turkulaishallinnassa. TUTO karkasi jo neljän maalin johtoon niin ikään keskiviikkonakin onnistuneiden Kalle Moision ja Julius Vähätalon maaleilla.

Hyvästä kotivireestään tunnettu Hermes alkoi kuitenkin toisen erän lopulla ryhdistäytyä. Ensin Jesse Huhtala onnistui alivoimalla ja sen jälkeen kahden miehen ylivoimalla iski Samu Markkula.

Toisen erän maalit jäivät kuitenkin Hermeksen ainoiksi, vaikka kavennusta haettiin lopussa vielä kuudellakin kenttäpelaajalla. Näin ollen TUTO nappasi täydet kolme pistettä mukaansa.

Hermes jatkaa kiekkoviikkoaan heti huomenna lauantaina, kun se kohtaa IPK:n Iisalmessa. TUTO puolestaan huilaa, sillä turkulaiset ovat tositoimissa seuraavan kerran vasta maajoukkuetauon jälkeen.