Turku ja Savonlinna jälleen nokakkain − Kumpi hyödyntää paikat keskiviikkona?

MESTIS / Ennakko
TUTO ja SaPKo säheltävät taas keskiviikkona varsin lyhyeksi jääneen tauon jälkeen.
Kuva © Antti Varonen
TUTO ja SaPKo kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisään, kun viime lauantain taistelupari iskee yhteen jälleen. Luvassa on Mestiksen kärkikamppailu, eikä TUTOlla ole matkaa savonlinnalaisiin kuin vain kaksi pistettä.

Kupittaan keskiviikkoilta tarjoaa katsojilleen varmasti jännittävän ottelun, sillä TUTOn ja SaPKon vimeisin kohtaaminen päättyi turkulaisten niukkaan 2-1-voittoon Savonlinnassa. Savonlinnalaisilla voikin olla Turussa iskun paikka, sillä TUTO ei ole marraskuussa voittanut kuin yhden kotiottelun kolmesta, tosin senkin varsin komein 9-2-lukemin.

Jos SaPKo Turusta pisteitä haluaa, on sen alettava käyttää paikkansa paremmin. Lauantain pelissä SaPKo oli aktiivisempi osapuoli kentällä, mutta sai vain yhden maalin aikaiseksi. Savonlinnalaisnippu tarvitsee viimeistelyynsä huolellisuutta.

Keskiviikon peli on turkulaisille juhlapeli, sillä teemana on TUTOn 70-vuotinen taival. SaPKo-käskijä Pasi Räsänen linjasi kuitenkin jo lauantain pelin jälkeen selvät sävelet keskiviikkoillan kulusta.

− Siellä on hieno juhlatapahtuma, ja on kunnia olla siellä pilaamassa juhlat.

Jos TUTO puolestaan mielii pitää juhlaottelunsa kunniaksi pisteet kotonaan, on sen jatkettava sitä, mihin lauantaina jäi. Puolustuksen on pysyttävä tiiviinä ja paine täytyy pystyä pitämään savonlinnalaispäädyssä.

Seuraa Heitä

Timi Lahtinen #81 |

Laitahyökkääjä

Osui rangaistuslaukauksesta lauantaina vieden turkulaiset ottelussa johtoon. Onnistumisia odotetaan myös keskiviikkona.

Niklas Salo #59 |

Laitahyökkääjä

Oli joukkueensa vaarallisimpia pelaajia lauantaina. Väläytteli taitojaan jo ennen joukkueen ainokaiseksi jäänyttä osumaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle