Jatkuuko SaPKon tuska?

MESTIS / Ennakko
SaPKon Petja Summanen koki kovia perjantain LeKi-pelissä.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Lauantaina Turussa pelataan Mestis-kiekkoa, kun SaPKo saapuu paikallisen TUTOn vieraaksi. TUTO on saanut lepuuttaa joukkojaan keskiviikosta asti, kun taas SaPKo pelasi perjantaina Lempäälässä.

Muuten viime aikoina hyvässä lennossa ollut TUTO hävisi edellisen ottelunsa HCK:lle kotonaan jatkoajan jälkeen, mutta lähtee nyt ennakkosuosikkina kamppailuun kymmenestä edellisestä ottelustaan vain yhden voittaneita savonlinnalaisia vastaan.

Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet kahdesti, ja molemmat ovat napanneet yhden kotivoiton. SaPKolla on koko kauden ollut vaikeuksia kääntää tiukkoja kamppailua edukseen, kun taas TUTO on napsinut pinnoja lähes kahden pisteen ottelukeskiarvolla.

Keskiviikkona aivan ottelun lopussa kahden maalin johtonsa menettäneen ja lopulta HCK:lle 4-5 jatkoajalla hävinneen TUTOn kokoonpanoon tulee lauantaiksi muutoksia pienten loukkaantumisten vuoksi.

− Lauantain pelistä jäävät Anton Kokkonen ja Aki Keinänen sivuun. Siellä tuli keskiviikkona pientä mustelmaa ja pojat eivät pysty pelaamaan. Aleksi Hiden pelasi keskiviikkona niin hyvin, että häneltä ei peliaikaa pois oteta, vaikka Olli-Pekka Heinimäki ja Mikko Lehtonen palaavatkin kokoonpanoon. Huomenna päästetään myös kaksi uutta kaveria irti, kun Aleksi ja Atte Sillanpää nousevat kokoonpanoon. Loukkaantumiset avaavat mahdollisuuksia nuorille pelaajille, kommentoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen TUTOn kotisivuilla.

SaPKo jatkanee otteluun muuten ilman muutoksia edelliseen peliin, mutta perjantain LeKi-pelissä kolhuja saaneiden Mika Hyvärisen, Jesse Laaksosen ja Petja Summasen pelikunnosta ei ole vielä varmuutta. Maalilla jatkanee varmoja otteita esittänyt SaiPa-laina Andreas Bernard.

Seuraa Heitä

Tuukka Pulliainen #8 |

Keskushyökkääjä

Taitava sentteri on paukuttanut pisteitä koko kauden kovaan tahtiin. Tulee olemaan paha pideltävä savonlinnalaisille.

Andreas Bernard #70 | Bolzano

Maalivahti

SaiPasta lainattu maalivahti on antanut joukkueelle mahdollisuuden voittaa molemmissa pelaamissaan peleissä. Bernardilta kaivataan huippuilta, jos SaPKo aikaa saada Turusta mukaan muutakin kuin muistoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle