Elomolla ja Niemisellä kutkuttava jälleennäkeminen

MESTIS / Ennakko
TUTO kohtaa perjantaina KeuPan.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Lauantain Mestis-kierroksella TUTO kohtaa kotikaukalossaan KeuPa HT:n. Päävalmentajanvaihdoksen alkuviikosta kokenut TUTO on ollut tällä kaudella KeuPaa maalin verran parempi. Nähtäväksi jää, onnistuuko keuruulaiset tälläkään kertaa etenkin nyt, kun turkulaisten puolustus on piristynyt kummasti.

Iloinen jälleennäkeminen vaihtoaitioiden takana

TUTO pelasi perjantaina tiiviin kamppailun Peliittoja vastaan Heinolassa, kun ottelu päättyi turkulaisille voittolaukauskilpailun jälkeen numeroin 4-3. Turkulaisten voiton salaisuutena oli ehdottomasti joukkueen onnistunut ja tiivis puolustus, mikä piti vierailijan kaukana Kristian Järvisen vartioimalta maalilta. Kunhan puolustuksen pirteä ilme säilyy, jäävät pisteet takuulla Turkuun lauantainakin.

Miika Elomo odottaa lauantain kohtaamiselta pisteiden lisäksi myös vanhan tuttunsa KeuPa-luotsi Ville Niemisen näkemistä.

− Olemme Villen kanssa samanikäisiä ja aloitimme molemmat lajin alle polven korkuisina. Kertoo paljon siitä, miten sielläkin veri on vetänyt pysymään lajin parissa. Tietenkin on mukava nähdä mies pitkän tauon jälkeen, Elomo totesi keskiviikon pelin jälkeen.

Nouseeko KeuPan vapaapäivä avainasemaan?

KeuPa lähtee lauantain koitokseen vapaapäivän saattelemana, sillä joukkue ei pelannut perjantaina. Tällä voi loppujen lopuksi olla suurikin merkitys toistaiseksi voittamatonta TUTOa vastaan.

KeuPa voitti keskiviikkona SaPKon Savonlinnassa komein 4-1-numeroin, joten yhtä peliä vaille vajaaksi jäänyt vieraspeliviikko sai plusmerkkisen alun. Hyvin levänneenä ja maali-intoon heränneenä KeuPasta voi äityä TUTOlle hankalakin lauantai-illan vieras.

TUTO tällä kaudella maalin verran parempi

Lauantain kohtaaminen on joukkueille kauden neljäs. Vaikka turkulaiset ovatkin voittaneet kaikki aikaisemmat kohtaamiset, ei TUTOn voi silti sanoa olevan pahasti niskan päällä. Kaikki kohtaamiset ovat KeuPan osalta päättyneet kuitenkin vain maalin tappioon.

Maalien täyteinen ottelu on varmasti luvassa. Siitä kertovat jo aikaisempienkin kohtaamisten loppulukemat 4-5, 5-6 ja 4-3. Kaksi viimeisintä kohtaamista ovat päättyneet vasta jatkoajalla, joten kannattaa varautua pitkään lauantai-illan vääntöön.

 

Seuraa Heitä

Emppu Pulliainen #19 |

Laitahyökkääjä

Keskiviikkona SaPKoa vastaan kaksi maalia iskenyt kakkosketjun hyökkääjä on varmasti vaarallinen myös TUTOa vastaan.

Jasper Lindsten #76 | Västerås

Laitahyökkääjä

Kultakypärä oli jälleen tehokas perjantaina iskien ratkaisevan maalin voittomaalikilpailussa. Yhteensä tehot 1+1 perjantaina iskenyt hyökkääjä lienee saanut lisäpuhtia joukkueen parantuneesta ilmapiiristä.

» Lähetä palautetta toimitukselle