Kupittaalla kovat panokset

MESTIS / Ennakko
Kumpi saa aihetta juhlaan perjantaina?
TUTO ja Jukurit kohtaavat perjantaina Turussa. Ottelun voittaja etenee finaaliin taistelemaan Mestiksen mestaruudesta.

Perjantaina Kupittaalla pelataan suurista panoksista. TUTO isännöi Mikkelin Jukureita seitsemännen välieräottelun merkeissä. Ottelusarja on jo tarjoillut hienoja näytöksiä, ja nyt se saa arvoisensa päätöksen.

Jukureille jo puolivälieräsarja Vaasan Sportia vastaan oli erityisen raskas. Mikkeliläiset nousivat kahden voiton takaa tasoihin ja lopulta lähettivät tulevan liigajoukkueen kesälomalle. Vastaava nousu on nähty nytkin, sillä TUTO ehti jo johtaa ottelusarjaa 3−1. Sarvipäät ovat osoittaneet olevansa äärimmäisen sitkeitä, vaikka veitsi olisikin kurkulla.

TUTO selvisi omasta puolivälierästään hieman helpommalla, mutta välieräissä se on kohdannut todellisen haastajansa. Ottelusarjan avauksen tappion jälkeen se näytti liitelevän helposti finaaleihin, mutta Jukurit nousi vielä kerran kuolleista.

Otteluista vain yksi on ratkaistu yli yhden maalin erolla. Jatkoerääkin on tarvittu peräti kolmesti, joten jännitystä ei ole puuttunut. Todenäköisesti marginaalit ovat pienet myös perjantaina, ja yksikin pomppukiekko voi ratkaista finaalipaikan.

Seuraa Heitä

Mikko Lehtonen #43 | ZSC Lions

Puolustaja

Nuorten maailmanmestari on suuressa roolissa turkulaisten puolustuksessa. Esiintyy kaukalossa lähes puolet otteluajasta. Kestääkö nuorukaisen kantti kauden tähän asti kovimmassa paikassa?

Oskari Setänen #32 |

Maalivahti

Kevään raumalaishankinta on torjunut tiensä mikkeliläisten sydämiin. Välieräsarja ei silti ole ollut 19-vuotiaalle nuorukaiselle helppo. Perjantaina vaaditaan täydellistä onnistumista.

» Lähetä palautetta toimitukselle