Alakanttiin pelanneet Sport ja TuTo iskevät yhteen Vaasassa

MESTIS / Ennakko
Sportia ja Tutoa veikkailtiin ennen kauden alkua sarjan kärkipäähän. Toisin on kuitenkin käynyt. Vaasassa otellaan lauantaina tärkeistä pisteistä.

TuTo jäi keskiviikkona hurjaan vireeseen päässeen Ahma-lauman alle ja Sport haki helpot pisteet Uudestakaupungista. Sport pelasi vapautuneesti ja vielä ainakin lauantaina joukkueessa pelaava Markus Jämsä toi kaivattua voimaa hyökkäyspäähän. UJK on huono mittari, mutta silti Sportin pelissä näkyi lupaavia otteita. Edellisissä niukissa tappio-otteluissa KooKoota (3-2) ja K-Vantaata (3-4) vastaan peli on ollut jo pirteää, mutta herpaantunut tärkeillä hetkillä.

Tuton kohtasi Sportin tavoin UJK:n edellisessä kohtaamisessaan Turussa. Maali-iloittelu päättyi 9-2 numeroihin. UJK-ottelua edelsi tappio K-Vantaalle ja tasapeli KooKoon kanssa Kupittaalla.

Molemmilla joukkueilla on tärkeitä miehiä sivussa loukkaantumisten takia. Sportin "primus motor" Patrik Westerback parantelee vielä polveaan, vaikka on jäällä jo käynytkin. Nilkkansa Hokkia vastaan loukannut Miika Jämsä on myös sivussa. Tutolta on varmuudella sivussa, tärkeät puolustajat Arto Ryömä ja Juha Peltonen ja hyökkääjistä on epävarmaa Atte Saunamäen ja Markku Vuorisalon pelaaminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle