Sport kohtaa tulevaisuuden tähdet

MESTIS / Ennakko
Sport saa vastaansa eilen Hermeksen kaataneet pikkuleijonat. Sportilla on päällä kova otteluruuhka.

Sportilla tiukka peliohjelma

Sport pelaa neljä ottelua lähes NHL-tahtiin. Otteluita on joka toinen päivä ja neljän ottelun putki päättyy U20-maajoukkueen kohtaamiseen. Ennen torstain hegemonia-ottelua Kokkolassa, Sport saa huimat kaksi lepopäivää.

Sport lähtee otteluun hieman vaivaisena. Kasper Kenig tekee paluun muutaman ottelun poissaolon jälkeen, mutta poissa ovat sentterit Pete Suonpää ja Ari-Pekka Pajuluoma. Kapteeni Pajuluoma on sivussa muutaman viikon olkapään ruhjevamman takia.

Sportin neloskenttä on lähes puhtaasti junnukentällinen. Mielenkiintoisin nimi on -87 syntynyt Oskar Osala. Isokokoinen hyökkääjänroikale tekee debyyttinsä edustusjoukkueessa. Osala pelaa yhdessä Kim Nabbin ja Filip Riskan kanssa, takanaan pakkipari Smedman-Söderholm. Muuten Sport pelaa varsin odotetulla kokoonpanolla.

Leijonat Hermes-kokoonpanolla

Leijonat lähtevät otteluun lähes identtisellä kokoonpanolla. Takana on voitettu ottelu Kokkolassa ja peli Vaasassa heti seuraavana päivänä. Ainoa muutos on Hermeksen maalivahdin Miika Wiikmanin liittyminen maajoukkueen maalille tämänpäiväiseen otteluun.

Maajoukkueen saapuminen Vaasaan on herättänyt varsin positiivista palautetta Vaasassa. Hallin VIP-ravintola on illan ottelussa tupaten täynnä ja Hannu Aravirran kaltainen moguli herättää aina mielenkiintoa. Varsinkin kun Ara viime viikolla antoi Mestiksestä ja liigakarsintojen palautttamisesta varsin positiivisia lausuntoja. Vaasahan on yksi kärkikandidaateista kun liigaa ollaan laajentamassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle