Westerbackin paluu tuplamestaria vastaan

MESTIS / Ennakko
Jukurit kohtaa Sportin yhdessä Mestiksen mielenkiintoisimmissa ottelupareissa. Vaikkakin Sport on taulukossa kohtalaisen heikossa asemassa ovat näiden kahden joukkueen kohtaamiset aina kiihkeitä.

Sportin kohdalla kiinnittyy suurin huomio Patrik Westerbackiin, joka tekee paluun kaukaloon pitkän jalkavamman jäljiltä. Westerback takuulla yksi sytyttäjä Sportin riveissä. Pelikunto ei varmasti ole vielä kohdallaan, mutta harjoituksissa Patrik on luistellut jo viikkoja. Keskenkuntoisena häntä tuskin kaukaloon päästettäisikään.

Sport on pitkään kärsinyt tiukkojen otteluiden häviämisten osalta. Lähes kaikki kauden tappio-ottelut ovat päättyneet yhden maalin tappioon. Pienistä asioista on kuitenkin kyse. Mikäli nämä saadaan kuntoon niin ehkä Arto Sirviön päälle manattu potkujen antaminen, fanien toimesta tosin, hälvenee.

Sport on kasannut viime peleihin hyvin toimineen kokonaisuuden, Kärppien junnuissa aikoinaan yhdessä pelanneet Backman, Halme ja Korpela pelaavat nyt yhdessä Sportin paidassa. Latvialaiset Spruts ja Stals viettivät tauon Latvian maajoukkueessa onnistuneesti. Heidän laidallaan on viimeksi nähty Pasi Pieninkeroinen. Ketjulla on keskikoko n. 195cm ja painoa yhteensä noin 300 kiloa... Westerback pelaa tutulla paikallaan Hildenin ja Myllyahon keskellä, neljänteen kenttään sijoitetaan Kokkonen ja Hjerpe, toiseen laitaan todennäköisesti Mikko Manner.

Puolustuksesta on edelleen poissa Miika Jämsä. Pakkipareina jatkanevat Kuusisto-Kosonen, Heikkinen-Hallbäck ja Ilkka-Smedman Mattilan ollessa sivussa. Maalissa Sportilla on mainiosti viime peleissä torjunut Håkan Danielsson.

Jukurit on hyvässä vireessä. Viime aikoina ei joukkueelle ole löytynyt pysäyttäjää. Joukkueella on kuuden ottelun voittoputki päällä. Näissä kuudessa ottelussa on Jukureille tehty vain yhdeksän maalia. Mikäli joukkue pystyy ylläpitämään vastaavanlaista puolustus- ja maalivahtipeliä ei voitto tänäänkään ole kaukana.

Ottelun tuomitsee Teemu Salminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle