Onko SaPKosta pysäyttämään turkulaiset?

MESTIS / Ennakko
Tuttu näky alkukauden peleissä.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Lauantai-iltana Savonlinnassa sarjakärki TUTO saapuu SaPKon vieraaksi. Joukkueet eivät ole kauden aikana toisiaan kohdanneet, mutta kova iltapuhde on pässipaidoille tiedossa.

Sarjakärki TUTOlle ei tällä hetkellä näy pysäyttäjää. Perjantaina joukkue kasvatti voittoputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi Jukurien kustannuksella, kun turkulaiset olivat voitokkaita Mikkelissä maalein 2-3. Turkulaiset lähtevätkin otteluun ennakkosuosikin viitta harteillaan.

Sarjan toiseksi viimeisenä majaileva SaPKon on TUTOa jo 20 pistettä jäljessä. Savonlinnalaiset tosin ovat pelanneet ottelun verran vähemmän, mutta tuo ero kertoo joukkueiden alkukaudesta valtavan paljon. Savonlinnalaisten peli on kuitenkin viime aikoina ollut paranemaan päin, sillä viimeisestä viidestä ottelusta pässipaidat ovat saalistaneet kolme voittoa. Perjantaina SaPKo koki karvaan tappion Kiekko-Vantaalle Tikkurilassa häviten 3-2-lukemin, joten joukkueella riittää taatusti voitontahtoa.

Molemmat joukkueet pelasivat siis perjantaina. Jaloissa varmasti painaa, joten ottelussa vaikuttaa myös suuresti se, kumpi pystyy palautumaan edellisestä ottelusta nopeammin.

Perjantaina puolustajan alle jäänyt TUTO-maalivahti Tommi Virtasen pelaaminen on ottelussa täysin mysteeri. Mies joutui jättämään perjantaina leikin kesken, mutta Kimmo Meriläinen pystyi paikkaamaan ykköskassaria kahden erän verran mainiosti.

Kotijoukkueelta ovat poissa edellisessä kahdessa pelissä HPK:sta lainalla olleet Ville Järveläinen ja Ville-Veikko Eerola.

Seuraa Heitä

Ryan Ruikka #2 | Rapaces de Gap

Puolustaja

Jenkkipakki on takonut kymmenisen syöttöpistettä kuluneen kauden aikana, mutta ei vielä yhtään maalia. Aukeaako ketsuppipullo tänään?

Teemu Suhonen #4 |

Puolustaja

SaPKo-pakki on iskenyt kauden aikana jo liki puolet viime kauden pisteistään. Saa nähdä, jatkuuko sama tahti kauden loppuun asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle