Kärki ja jumbo kohtaavat Savonlinnassa

MESTIS / Ennakko
Jani Kautolla riittää hommia.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Perjantai-iltana SaPKo kohtaa lennossa olevan Sportin. Viimeiset kaksi ottelua näiden kahden välillä ovat olleet vaasalaisten juhlaa.

Joukkueiden viimeiset kaksi ottelua ovat päättyneet Sportin hyväksi. Otteluista kertoo paljon myös maaliero, joka on 10-3 vaasalaisten eduksi.

SaPKo on ollut vaikeuksissa viime ottelut, ja sen todistaakin neljän ottelun tappioputki. Ennen taukoa savonlinnalaiset pelasivat KooKoota vastaan loistavan pelin, mutta palkinnoksi jäi jo liian tutuksi tullut tappio varsinaisen peliajan ulkopuolelta. SaPKo johti noin kymmenen minuuttia ennen loppua maalilla, mutta sekoili kahden miehen ylivoimalla, minkä seurauksena KooKoo tasoitti ja voitti lopulta ottelun maalein 3-2 voittolaukauskilpailun päätteeksi.

− Pelattiin pirun hyvä vieraspeli tänään ja jäätiin rankkareista ohueksi. Kaveri teki alivoimalla, meidän 5-3-ylivoimalla maalin. Siinä kävi iso virhe ja voitto suli siihen, SaPKon päävalmentaja Janne Sinkkonen pohti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Sporti kukisti viime ottelussaan Hokin kotonaan luvuin 5-2. Markus Piispanen loukkaantui kyseisessä ottelussa ja on sivussa 4-6 viikkoa. Mika Kujanpää on todennäköisesti myös pois kokoonpanosta. Jussi Tapio puolestaan jatkaa loppukauden Vaasassa ja täten korvaa Piispasta.

Sekä Joonas Kuusela vierailta, että Jani Kautto kotijoukkueelta aloittavat todennäköisesti maaleilla. Tarkemmat kokoonpanot selviävät vasta iltapäivällä. 

Seuraa Heitä

Ville Järveläinen #19 |

Laitahyökkääjä

Oli vauhdissa joukkueiden viime kohtaamisessa ja on aivan varmasti nytkin.

Samuli Kivimäki #28 |

Oikea laitahyökkääjä

Valittiin Mestiksen joulukuun pelaajaksi ja on johtanut Sportin voittoon useaankin otteeseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle