Pysäyttääkö Peliitat Sportin?

MESTIS / Ennakko
Joonas alanteella on ottelussa onnistumisen taakka.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Heinolan lauantai-illassa vastaan saapuu suoraan Kouvolasta Vaasan Sport. Sport kaatoi KooKoon vieraissa maalein 4-2. Isäntäjoukkueen viimeisin ottelu oli keskiviikkona, jolloin heinolalaiset hakivat kaksi pistettä Vantaan hopealohilta.

Sportilta tehomiehiä löytyy sekä hyökkäys- että puolustuspäästä, vaikka maalitykki Samuli Kivimäki onkin pelikiellon takia sivussa. Kotijoukkueen ykköstykki Joonas Alanne sen sijaan on Pelicansin riveissä tekemässä debyyttiään korkeimmalla sarjatasolla.

Heinolalaisten suuri heikkous on ollut viime aikoina se, että jäähyjä on tullut aivan liikaa. Asiasta vielä suuremman murheenkryynin tekee alivoiman taso, joka on vaihdellut todella paljon jopa kesken pelin. Myös maalinteko on ollut Peliitoilla nihkeää ja tämän lisäksi omiin menee aivan liikaa.

Vierasjoukkue Sportilla on ollut vaikeuksia ylivoimalla. Välillä onkin näyttänyt siltä, että jokainen pelaaja kysyy mielessään: "Mitä minun pitäisi tehdä?"

Löysikö Halava entisen tasonsa?

Paljon on puhuttu Mika Halavan laimeasta ja vaikeasta pelaamisesta Sportin puolella. Nyt 26-vuotias hyökkääjä iski kuparisen rikki KooKoota vastaan. Tämä mies on varmasti kovassa vauhdissa Heinolan illassa.

Kotijoukkueen kokoonpanosta Jaakko Lehtosen poissaolo on suhteellisen iso miinus puolustuksessa. Mahdolliset Pelicans-lainat selviävät lähempänä ottelua. Sportilta ainoastaan Nico Aaltonen on poissa vuoden loppuun asti.

Seuraa Heitä

Mika Halava #91 |

Laitahyökkääjä

Iso apina lähti selästä Kouvolassa. Palaako rentous otteisiin?

Christian Silfver #3 |

Puolustaja

Peliittapuolustuksen kärkinimi. Pakko kannatalla joukkuettaan, mikäli sarjakärjessä viilettävältä vaasalaissakilta meinataan pisteitä haalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle