Kauden viimeinen ottelu Heinolassa

MESTIS / Ennakko
Pääseekö Peliitat vielä kerran riemuitsemaan?
Kuva © Antti Varonen
Lauantai-iltana Peliitat kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Sportin. Molemmilla joukkueilla on kolmen ottelun voittoputki, mutta vain toinen voi päättää runkosarjan voitokkaasti.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluneella kaudella neljä kertaa, joista Sport on vienyt kaikki nimiinsä. Peliitat on saanut tyytyä yhteen pisteeseen kaksi kertaa.

Viime kierroksella Sport peittosi tulevan puolivälierävastustajan, Jukurit, kotonaan 3−1. Peliitat puolestaan vieraili Joensuussa yhtä voitokkaasti. 

Peliitoilla on kuitenkin tukala tilanne, sillä häviö voi pahimmassa tapauksessa tiputtaa heidät sarjan jumboksi: LeKi vaanii pisteen päässä, ja nykyinen jumbo SaPKo on vain kolmen pisteen päässä.

Laadukas ottelu tiedossa

Peliitat on otellut todella vahvasti viimeiset kolme otteluaan. Antti Rautiola on pelannut erinomaisesti maalilla ja puolustus on toiminut hyvin. 

Sportin maalivahtihankinta Frans Tuohimaa on niin ikään pelannut todella hyvin, eikä vaasalaistenkaan puolustus jää paperilla kakkoseksi. 

Turhiin jäähyihin Peliitoilla ei ole varaa, sillä Sportin ylivoima on tappava kaiken mennessä nappiin. Sen todisti edellinen ottelu, jossa vaasalaiset iskivät kaksi maalia kolmesta ylivoimalla. 

Sportilla puolestaan ei ole varaa takki auki lähteä peliin, sillä Peliitat on ollut yllättävänkin vahva, eikä anna periksi missään tilanteessa.

Seuraa Heitä

Antti Rautiola #35 |

Maalivahti

Edelliset kaksi ottelua pelannut huikeasti ja ei varmasti petä tälläkään kertaa, jos aloittaa maalilla.

Eetu Heikkinen #5 |

Puolustaja

Puolustaja on vain pisteen päässä puolustajien piste-ennätyksestä ja varmasti aikoo pyrkiä siihen.

» Lähetä palautetta toimitukselle