Jääkö Sinkkosen SaPKo Peliittojen puristukseen?

MESTIS / Ennakko
Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa ei kaihdettu koviakaan otteita.
Kuva © Antti Varonen
Keskiviikkona Mestis-kiekkoa pelataan Heinolassa, kun pitkän työn heinolalaisessa kiekkoilussa tehneen Janne Sinkkosen paimentama pässilauma saapuu Heinolaan haastamaan Peliittoja.

Viime viikon päätteeksi pelattu revanssiviikonloppu sujui heinolalaisilta hienosti. Ensimmäisessä kamppailussaan se kukisti vastustajansa LeKin vieraskamppailussa voittomaalikilpailun jälkeen. Kotonaan se voitti tiukan kamppailun jälleen maalin erolla, napaten kuitenkin täydet kolme pistettä. Voittojen myötä Peliitat nousi 22 pisteeseen ja pitää tällä hetkellä hallussaan sarjan kymmenettä sijaa.

SaPKon revanssiviikonloppu oli puolestaan erittäin kaksijakoinen. Ensin se kävi ottamassa Kajaanissa peräti 1-7 kuokkaan Hokilta, mutta oli alle vuorokauden päästä Savonlinnassa kuin uudelleensyntynyt ja nappasi tärkeän 3-2-voiton.

Ottelu on molemmille viikon ainoa, eikä pientä lepoa nähdä varmasti pahana asiana, sillä molemmilla joukkueilla on tämän hetken yleisen "trendin" mukaan paljon miehiä sairastuvan puolella. Kaksi pistettä Peliittojen takana vaanivalla SaPKolla oli maanantaina kahdeksan miestä lasaretin puolella, ja kuntoutujista riippuen apuja haetaan mahdollisuuksien puitteissa A-nuorista tai HPK:sta.

Myös Peliitoilla on liuta pelaajia sivussa, mutta kokoonpanot tarkentuvat vasta pelipäivän aikana.

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kerran. Silloin tuloksena oli pässipaitojen 3-1-kotivoitto.

Seuraa Heitä

Marko Rairama #13 |

Laitahyökkääjä

Taitava hyökkääjä palasi edelliseen peliin aivotärähdyksen jälkeen ja oli heti todella vaarallinen. Jatkaako samaan tahtiin myös SaPKoa vastaan?

Petja Summanen #25 |

Hyökkääjä

Suomi-sarjassa kovia tehoja paukuttanut hyökkääjä pelasi viikonloppuna ensimmäiset Mestis-kamppailunsa ja esiintyi edukseen avaten myös maalitilinsä. Parantuvatko otteet kokemuksen myötä entisestään?

» Lähetä palautetta toimitukselle