Jatkuuko Jukurien ilotulitus Heinolassa?

MESTIS / Ennakko
Pysäyttääkö Heikki Tuomisto Jukurit?
Kuva © Kiia Aha kiia.aha@jatkoaika.com
Lauantai-iltana Heinolan Peliitat saa vieraakseen Mikkelin Jukurit. Vierasjoukkue on naputellut kahdessa edellisessä ottelussa yhteensä 12 maalia, joten heinolalaisten puolustus joutuu todelliseen testiin.

Molemmat joukkueet ovat kohdanneet edellisessä ottelussaan KeuPan. Keuruulaiset vierailivat ensin keskiviikkona Heinolassa, jossa nähtiin tasaväkinen ottelu. Maaleilla ei todellakaan juhlittu, ja Peliitat hävisi taiston lopulta vasta voittomaalikilpailussa 0-1.

Perjantaina oli Jukurien vuoro isännöidä KeuPaa. Mestiksen kestomenestyjä näyttikin uudelle tulokkaalle heti kaapin paikan, ja paukutteli taululle murskalukemat 6-1. Tätä ennen TUTO oli kaatunut keskiviikkona Turussa lukemin 6-4, joten mikkeliläiset ovat heilutelleet muutaman päivän aikana verkkoja yhteensä 12 kertaa.

Perjataina Jukurien tehomiehenä hääräsi Anthony Guttig yhdellä maalilla ja kolmella syötöllä. Näin ranskalainen kapusi jo Mestiksen pistepörssin jaetulle kärkisijalle. Hyvässä vireessä oli myös kaksi maalia tehoillut Pentti Nöyränen. Peliittojen puolustuksella on edessä hikinen ilta, mikäli vastustajan hyökkäys aiotaan pitää kurissa.

Peliitat ovat sortuneet syksyn aikana liialliseen jäähyilyyn. Jukurit osoitti perjantaina vaarallisuutensa ylivoimalla, joten jäähypenkkiä ei voi kuluttaa entiseen malliin.

Yksi Peliittojen onnistujista alkukauden aikana on ollut maalivahti Heikki Tuomisto. Hän jatkanee tolppien välissä myös lauantaina. Jukurit puolestaan on peluuttanut tasaisesti kumpaakin maalivahtia. Perjantaina kiekkoja pysäytteli Tadeas Galansky, joten lauantaina voi hyvinkin olla Ronan Quemenerin vuoro.

Seuraa Heitä

Ville-Veikko Väkeväinen #17 | JHT

Puolustaja

Väkeväinen on tällä hetkellä Peliittojen tehokkain pelaaja ja yksi Mestiksen parhaita puolustajia. Onnistuuko härnäämään myös mikkeliläisiä ja taistelemaan pisteet Heinolaan?

Jaakko Turtiainen #28 |

Laitahyökkääjä

Ahkerasti töitä illasta toiseen tekevä hyökkääjä avasi kauden maalitilinsä perjantaina. Mikkeliläisten nelosketju on muutenkin onnistunut hyvin, saako tehoilu jatkoa Heinolassa?

» Lähetä palautetta toimitukselle