Vantaalla sulanut Hermes jatkaa kohtalotoverin vieraaksi

MESTIS / Ennakko
Peliittojen ja Hermeksen kohtaamisissa kotietu on ollut valttia.
Kuva © Emil Hansson Emil.Hansson@Jatkoaika.com
Heinolan lauantai-illassa vastakkain on kaksi tappioputkessa taivaltavaa joukkuetta, kun perjantaina levännyt Peliitat saa vieraakseen Vantaalla ikävän tappion kokeneen Hermeksen.

Peli parantunut, tulos ei

Peliitat on ajautunut jo viiden ottelun tappioputkeen. Kaksi edellistä otteluaan se tosin on hävinnyt aiempiin poiketen vain niukasti maalin erolla. Jokipojat ja KeuPa olivat kotikentällään vahvempia maalein 3−2.

Joensuussa heinolalaissakki pysytteli terävästi isäntien kintereillä, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan.

− Tällä hetkellä maalin tappion kääntäminen maalin voitoksi on meille haasteellista. Välillä tulee heikompia jaksoja, välillä parempia, päävalmentaja Lauri Merikivi tuumi keskiviikkona Mehtimäellä.

Sama laulu Kokkolasta

Hermes sen sijaan on neljän ottelun tappioputkessa. Perjantaina joukkue vieraili Vantaalla, jossa 4−1-johtoasema valahti 4−5-tappioon. Kahdessa edellisessä vierasottelussaan kokkolalaissakki on päästänyt yhteensä 13 maalia.

Hermes-päävalmentaja Antti Karhula näki perjantain ottelussa kuitenkin paljon positiivista.

− Jos meillä oli viime viikko vaikea, niin tänään oli hyvä päivä. Huomenna matkataan Heinolaan, ja siellä se taistelu jatkuu. Me olemme menneet tämän kauden putkesta toiseen. Nyt on taas putki päällä ja saa nähdä, miten käy, Karhula sanoi.

Kotietu ollut valttia

Kohtaaminen on joukkueille kauden neljäs ja samalla viimeinen. Hermes voitti kummankin kotiottelunsa maalein 3−2, kun taas Peliitat oli joulukuussa vahempi maalein 5−3.

 

Seuraa Heitä

Aleksi Rekonen #18 |

Laitahyökkääjä

Peliitat on Rekoselle jo kauden viides seura. Ei päässyt vielä Joensuussa tehoille, mutta josko vanhaa seuraa vastaan kulkisi?

Teemu Huttu #9 |

Keskushyökkääjä

Hermeksen ratkaisuosaston hyökkääjällä oli varsin värikäs iltapuhde Vantaalla. Mies iski kaksi maalia, mutta puhui vantaalaisten voittomaalin yhteydessä itsensä loppupelin ajaksi jäähypenkille.

» Lähetä palautetta toimitukselle