Sytyttääkö paluumuuttaja LeKin?

MESTIS / Ennakko
Jaakko Pellinen iski viime kaudella kahdeksan maalia.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - miikka.jaaskelainen@jatkoaika.com
Lempäälän Kisa ja Kouvolan KooKoo iskevät mailansa yhteen tänään Lempäälän jäähallissa. Molemmat joukkueet lähtevät kamppailuun edellisistä otteluista tappiot niskassaan.

Läpi kuluvan kauden ailahtelevasti vieraskaukaloissa esiintyneet oranssimustat lähtevät Lempäälään kohentamaan kuluvan kauden vierassaldoaan.

Edellisessä ottelussa aneemisesti esiintynyt KooKoo kärsi K-Vantaalle tappion lukemin 4−1. Päävalmentaja Juha Juujärvi ei ole ollut vieraspelaamiseen tyytyväinen.

− Vieraspelaaminen ei ole ollut toivotulla tasolla. Siinä on ollut ajoittaisia valonpilkahduksia, ja olemme hakeneet muutamia hyviä pisteitä, mutta kokonaisuuteen emme ole olleet tyytyväisiä, Juujärvi analysoi seuran verkkosivuilla.

Tämän viikon aikana seurassa on myös tapahtunut pelaajaliikennettä ulospäin. Voimahyökkääjä Ville Rajalan sopimus purettiin seuran kanssa yhteisymmärryksessä. Rajalan lisäksi illan kokoonpanosta puuttuvat Mikko Rämö, Niklas Sirén, Lasse Lappalainen, Nico Lehto ja Henri Tamminen.

LeKin lähtökohdat otteluun ovat tavallista synkemmät. Joukkue seilaa tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa.

Erityisesti oman pään pelaaminen ei ole viime otteluissa ollut vaaditulla tasolla. Kolmessa tappioon päättyneessä ottelussa kiekko on päätynyt 13 kertaa lempääläisten maaliin.

Illan positiivisen uutinen lempääläisille on viime kaudella joukkueessa kuusitoista tehopistettä (8+8) tehneen Jaakko Pellisen liittyminen joukkueeseen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Keskiviikkoinen Jokipojat-ottelu toi joukkueelle myöskin ikäviä uutisia pelaajarintamalle. Alaraajavamma pitää hyökkääjä Jarkko Pyymäen sivussa pelivahvuudesta toistaiseksi.

Seuraa Heitä

Jaakko Pellinen #13 |

Laitahyökkääjä

Tuo leveyttä joukkueen kärkiketjuihin. Alivoimapelaaminen kuuluu Pellisen erityisosaamiseen.

Jussi Nättinen #19 |

Laitahyökkääjä

Lempinimi "Nasty" pääsi oikeuksiin edellisessä ottelussa Nättisen pudotettua hanskat tappelun merkeissä. Mies tunnetaan paremmin neloskentän tunnollisena sentterinä.

» Lähetä palautetta toimitukselle