Haparoiva LeKi isännöi väkevää KooKoota

MESTIS / Ennakko
Onnistuuko LeKi viimeaikoina tuskailleen maalintekonsa kanssa tiistaina?
Kuva © Anette Naroma - http://anskun.net
KooKoo on pelannut koko kauden vakuuttavasti varsinkin kotiareenallaan. LeKi puolestaan on esiintynyt viime ajat heikosti, ja joukkue lukeutuukin Mestiksen heikkovireisimpiin ennen joulua.

KooKoo lähtee joulutauolle vakuuttavasti sarjan kärkipaikalta. Se johtaa Mestiksen kakkosjoukkuetta Jukureita 12 pisteellä ennen tiistain LeKi-koitosta. LeKi majailee juuri ja juuri pudotuspeliviivan yläpuolella sijalla kahdeksan.

LeKi kärsi viime perjantaina katastrofaalisen 0-6-tappion SaPKolle kotihallissaan. LeKi on hävinnyt viisi edellistä kotiotteluaan. Päävalmentaja Juha Juujärvi sanoi SapKo-ottelun jälkeen, että joukkueella on vaikeuksia kotiotteluissa kaukalon erilaisen koon ja muodon vuoksi.

KooKoo voitti viime ottelussaan Hokin maalein 3-1. Se on voittanut neljästä viimeisestä kotiottelustaan kolme, joista Kiekko-Vantaan 5-0 ja tulevan vastustajansa LeKin 5-1. KooKoo pääsee lähtemään tiistain kamppailuun ilman loukkaantumishuolia ja marssittaa jäälle varmasti iskukykyisen ryhmän.

LeKillä sen sijaan on iso liuta loukkaantumisia ja sairastumisia. Olli Henriksson sekä Sami Laakso ovat sivussa pitkäaikaispotilaina. Petteri Friman ja Matias Simontaival ovat sairastumisen takia sivussa. Kokoonpanosta puuttuvat myös armeijan leivissä oleva puolustaja Vilho Virmavirta ja Ranskan maajoukkueen edustustehtävissä oleva Valentin Claireaux.

LeKi saa myös mielenkiintoisen pelaajavahvistuksen kun viime alkukauden TUTOa ja Kokkolan Hermestä edustanut puolustaja Nico Lehto siirtyy Lempäälään.

Seuraa Heitä

Henri Tuominen #12 | KOOVEE

Keskushyökkääjä

Tuominen siirtyi LeKistä KooKoon riveihin ja iski avaumaalinsa kouvolalaisten paidassa Hokkia vastaan ensimmäisessä ottelussaan. Isokokoiselta sentteriltä on lupa odottaa hyviä esityksiä myös aiempaa seuraansa vastaan.

Nico Lehto #8 |

Puolustaja

Uusi tulokas Lehto tuo varmasti oman lisänsä lempääläisten alakertaan. Positiiviset tulokkaat ovat tervetulleita vaikeuksien kanssa painiskelevan LeKin kokoonpanoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle