LeKillä tilaisuus napata tärkeät pisteet Hokin kustannuksella

MESTIS / Ennakko
Jatkuuko Hokin ja Teddy Da Costan konttaaminen vieraspeleissä?
Kuva © Antti Varonen
Runkosarja lähenee loppuaan ja useimmille joukkueille pisteiden merkitys vain kasvaa. LeKi taistelee Mestis-karsintaa vastaan ja Hokki puolestaan tarvitsee täydet pisteet jokaisesta jäljellä olevasta ottelusta taistellakseen vielä kotiedusta pudotuspeleihin.

Kotijoukkue LeKillä on allaan upea voitto HCK:sta. LeKin ykkösketju Antti Hilden - Lassi Mattila - Markus Korkiakoski oli ottelussa loistovireessä tehden neljä joukkueen viidestä maalista. LeKi on sarjataulukossa pisteen karsintaviivan yläpuolella ja taistelee tosissaan karsintapeikkoa vastaan. 

Vieraspelaamisen kanssa pahasti tuskailevan Hokin kustannuksella LeKillä olisi mahdollisuus repiä kaulaa vähintäänkin jumbosijaan nähden, sillä tällä hetkellä karsintaviivan alapuolella olevat SaPKo ja Peliitat pelaavat lauantaina vastakkain.

Hokin tilanne on se, että Lempäälästä on saatava harvinaiset vieraspisteet, mikäli linnapaidat mielivät pitää toiveet kotiedusta elossa. Tilanne on tosin jo osin poissa omista käsistä. Sen lisäksi, että Hokin pitäisi voittaa kaikki kolme jäljellä olevaa ottelua, olisi HCK:n hävittävä omansa. Hokin vierassaldo on murheellinen, sillä se on kyennyt ottamaan vieraissa vain 8 voittoa koko kauden aikana. Samaan aikaan on tosin huomattava, että LeKi on ollut sarjan heikoin kotijoukkue.

Keskiviikkona lempääläisistä sivussa olivat Vili Palola ja Aki Juusela, eikä paluusta ole ainakaan vielä ilmoitettu. Hokki jatkanee pitkälti samalla kokoonpanolla kuin perjantaina Heinolassa.

Hokki voitti joukkueiden kolme ensimmäitä kohtaamista, mutta viimeisimmän kohtaamisen kaksi viikkoa sitten voitti LeKi. Kaikki neljä aiempaa kohtaamista ovat olleet erittäin tiukkja otteluita, ja samaa on odotettavissa myös lauantaina.

Seuraa Heitä

Markus Korkiakoski #16 |

Laitahyökkääjä

Teki edellisessä ottelussa kaksi maalia ja näyttää löytäneen paikkansa Lassi Mattilan viereltä.

Teddy Da Costa #77 |

Hyökkääjä

Da Costa on Hokin ruumiillistuma siinä mielessä, että pelaaminen on aivan eri tasolla muilla paikkakunnilla kuin Kajaanissa. Mikäli Hokki mielii voittaa, tarvitaan apuja joukkueen parhaalta maalintekijältä myös vieraissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle