Hokin pyristely jatkuu sarjajumbon vieraana

MESTIS / Ennakko
LeKin tuulettelut ovat olleet vähissä.
Kuva © Antti Varonen
Kajaanin Hokin rynnimiselle kohti neljän kärkeä annetaan uusi sauma lauantaina, kun linnapaidat jatkavat reissuansa Lempäälään kohtaamaan heikkovireisen sarjajumbo LeKin.

Lempäälän Kisan loppurunkosarjan vire on kääntynyt melkoiseen alamäkeen. Sekä Peliitat että SaPKo rynnivät ohi lempääläisistä, ja nykyinen sijoitus sarjataulukossa on viimeinen.

Vuoden 2014 viidestätoista ottelustaan Kisa on onnistunut vain kolme. Viimeisin tappio tuli perjantaina, kun LeKi kävi ottamassa kuokkaan KooKoolta maalein 5-2.

− Paljon on parannettavaa ja toivottavasti löydetään aseet huomiseen, huokaili LeKin apuvalmentaja Matti Kaipainen perjantain ottelun jälkeen.

Hokki puolestaan tulee Lempäälään Turusta, jossa kajaanilaisjoukkue kävi niin ikään häviämässä. Kupittaa ei ollut edelleenkään suotuisa paikka linnapaidoille, sillä viiden vuoden voitottomuus Turussa jatkui isäntien rokotettua Hokkia maalein 3-1.

LeKi ja Hokki ovat ottaneet kuluvalla kaudella yhteen kolme kertaa. Jokaisella kerralla Hokki on ollut Kisaa etevämpi, mutta ottelut ovat olleet melkoisen tasaisia.

Koskinen vahvistaa Kisaa

LeKi-miehistössä on tapahtunut pelaajaliikennettä viime päivinä. Se sai kiinnitettyä loppukauden miehistöönsä puolustajat Juho Saarisen ja Miro Hovisen sekä hyökkääjä Olli Kalliosaaren, jonka alkukausi meni FPS:n riveissä Suomi-sarjassa.

Tuorein pelaajaliikehdintä Kisa-leirissä oli Nestori Lähteen lähteminen Mikkelin Jukureiden riveihin. Tilalle sarvipäistä luistelee sentteri Joonas Koskinen.

LeKi-koutsi Kaipainen uskoo, että sentterihankinta voisi tuoda uutta voimaa ylivoima- sekä aloituspeliin.

− Tänäänkin, kun ylivoima saatiin, niin ei se ollut aivan niin hallussa ollut kuin mitä haluttaisi. Toivottavasti kaveri pystyy siihen tuomaan uutta. Tänään myös, missä oltiin paljon KooKoota jäljessä, niin olivat aloitukset. Nämä ovat pikkujuttuja, joita Joonas pystyy tuomaan joukkueeseen lisää, listasi Kaipainen.

Hokin riveistä viikonloppureissulta puuttuvat hyökkääjä Arttu Heikkinen sekä armeijan leivissä oleva kolmikko Ville MäättäHeikki KlemettiSamu Pyykkönen.

Seuraa Heitä

Joonas Koskinen #10 |

Keskushyökkääjä

Sentteri tuli pelaajavaihdon yhteydessä Jukureista. Valmennusjohto uskoo, että Koskinen tuo uutta ilmettä joukkueensa ylivoimaan ja aloituspeliin - joko sen aika olisi lauantaina?

Teddy Da Costa #77 |

Hyökkääjä

Värikäs ranskalaisväkkärä iski Hokin ainokaisen Turussa. Mikäli yhteistyö Anthony Guttigin kanssa jälleen pelaa, on Kisalla hikiset paikat.

» Lähetä palautetta toimitukselle