LeKi lähtee murtamaan kouvolalaisten kotitaikaa

MESTIS / Ennakko
Kultakypärä Juuso Rajala on suuressa roolissa.
Kuva © Antti Varonen
KooKoo on toistaiseksi pelannut kotihallissaan ilman tappiota. LeKi on vieraspeleistään napannut vasta kaksi voittoa, molemmat varsinaisen peliajan jälkeen.

Liiganousija KooKoo haluaa näyttää ansainneensa liigapaikan myös pelillisillä ansioilla. Kouvolalaiset ovat sarjakärjessä, ja viimeisistä viidestä pelistä vain yksi on päättynyt tappioon.

Ensimmäiset erät ovat kouvolalaisilta olleet jo jonkun aikaa heikkoa pelaamista. Viime viikolla pelaajat näyttivät saaneen asennetta takaisin peliin, ja tehot alkoivat taas jakautua laajemmin. Päävalmentaja Petri Mattila mainitsi ongelmaksi kuitenkin aloitukset.

KooKoon tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Juuso Rajala ja Joona Karevaara. Paras maalintekijä on kuitenkin puolustaja Jarno Lippojoki.

LeKillä ongelmia sekä vieraspelaamisessa että maalinteossa

LeKi tuskailee tehottomuuden kanssa. Lempääläläiset ovat tehneet vähiten maaleja Mestis-joukkueista. Maalintekoa on haasteellista parantaa Kouvolassa. Isäntäjoukkue kun on päästänyt vähiten maaleja ja on kotihallissaan toistaiseksi voittamaton.

Miikka Männikkö on LeKin paras pistemies, mutta maaleja konkari on tehnyt vain kolme. Viimeistelyyn sopii odottaa apua ainakin Toni Kallelalta, joka ei tällä hetkellä mahdu Tapparan kokoonpanoon. Kallela on tehoillut A-junioreissa, mutta läpimurto Liigaan on vielä tekemättä.

KooKoo on ottelun ennakkosuosikki, mutta altavastaajan asemasta on monesti helpompi pelata. Vaativa kotiyleisö odottaa yhdeksättä kotivoittoa, ja tähän saumaan vierailijoiden on mahdollista iskeä.

Seuraa Heitä

Jarno Lippojoki #44 |

Puolustaja

Lähes 200 ottelua Liigassakin pelannut puolustaja on parantanut otteitaan ja on KooKoon paras maalintekijä.

Henri Tuominen #12 | KOOVEE

Keskushyökkääjä

Tapparan sopimuspelaaja ei mahdu liigajoukkueensa kokoonpanoon. LeKille nuori sentteri on kuitenkin selkeä vahvistus.

» Lähetä palautetta toimitukselle