KooKoo kohtaa LeKin liigamiehet

MESTIS / Ennakko
Johdattaako Juha Juujärvi joukkonsa kotivoittoon?
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Kouvolan perjantai-iltaan saapuu vieraita Lempäälästä, kun paikallinen KooKoo ja LeKi iskevät yhteen. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen keskinäinen tällä kaudella. Viime kauden kohtaamisista KooKoo vei kolme ja LeKi yhden.

Kotijoukkueen kausi on alkanut mollivoittoisesti, sillä koossa on kolmesta pelistä vain yksi voitto. Sarjasijoitus on vasta 10. ja oma verkko on pölissyt aivan liikaa. Päästettyjä maaleja on 10, joka on kolmanneksi eniten Mestiksessä.

Santtu Huhtala on ollut joukkueen tehokkain kolmella pisteellään, mutta joukkueen kokonaispanos on jäänyt heikoksi, sillä kouvolalaiset ovat tehneet vain kahdeksan maalia. Tämä on kolmanneksi vähiten koko sarjassa.

LeKin kausi on sen sijaan alkanut loistavasti. Joukkue löytyy sijalta kolme ja joukkue on tehnyt eniten maaleja koko sarjassa, yhteensä 12. Päästettyjä maaleja on vain seitsemän, joka on kolmanneksi vähiten Mestiksessä.

Ehdottomana johtotähtenä on häärinyt Niclas Lucenius, joka on paukuttanut yhteensä kuusi pistettä kolmessa pelissä. Lempääläläisten kokoonpanosta löytyy muutenkin runsaasti Liiga-kokemusta, sillä muun muassa Sami Venäläinen, Jussi Halme ja Jussi Makkonen hakevat peliaikaa Lempäälästä.

LeKin päävalmentaja Jarkko Glad johdattaa joukkonsa luottavaisin mielin Kouvolaan.

- Lähdemme hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoa. Vastassa on kova kotijoukkue ja meidän täytyy luistella kovaa ja pelata samalla sapluunalla, kuin tähänkin asti. Meillä on sopivat kuviot valmiina KooKoota varten, toteaa Glad.

Kotijoukkueen sairastuvalla jatkanevat Nico Lehto ja Ville Rajala, mutta keskiviikkona henkilökohtaisista syistä poissa ollut Joona Karevaara tekee luultavasti paluun kokoonpanoon. LeKi jatkaa samalla kokoonpanolla kuin edellisessäkin ottelussa, mutta Tapparan Arttu Ilomäki saattaa liittyä matkaan.

Seuraa Heitä

Niclas Lucenius #10 | EHC Lustenau

Keskushyökkääjä

Tapparan hopeajoukkueeseen kuulunut hyökkääjä on iskenyt kauden kolmessa ottelussa 2+4-tehot. Seuratkaa ihmeessä vielä tätä kaveria ennen kuin karkaa Liigaan!

Jan-Mikael Juutilainen #27 |

Keskushyökkääjä

Ykkösketjussa operoiva Juutilainen iski viime kotipelissä kaksi häkkiä. Pystyykö samaan LeKiä vastaan vai venyykö vielä parempaan suoritukseen?

» Lähetä palautetta toimitukselle