Lohipaidat vieraille vesille Kouvolaan

MESTIS / Ennakko
KooKoolla ei ole ollut kotonaan vaikeuksia maalinteossa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Muutaman yllätysvoiton napsinut K-Vantaa ja alkukauden takerrellut KooKoo ottavat toisistaan mittaa Kouvolassa. Mielenkiintoista pelissä on KooKoon hyökkäyskaluston ja vantaalaisten koordinoidun puolustuspelaamisen kohtaaminen.

Hyvässä syysvireessä ollut K-Vantaa matkaa KooKoon vieraaksi Kouvolaan. Vantaalaisten alkukausi alkoi hyvissä merkeissä, kun sekä Vaasan Sport että Jukurit jäivät lohen jyrän alle. Hiljattain vantaalaisilla on kuitenkin ollut vaikeuksia maalinteon kanssa ja myös vierasmatkat ovat olleet ajoittain haastavia. Viimeksi K-Vantaa otti Jukureiden vieraissa rumasti takkiin 8-2-lukemin.

Kouvolan illassa vantaalaisten kovin ase on kuitenkin kiven kova puolustus- ja maalivahtipelaaminen. Aaro Peltonen on osoittanut olevansa K-Vantaalle enemmän kuin pelkkä vahvistus. Mies on yksi vantaalaisten arvokkaimmista pelaajista, jos tähtäimenä on menestyä tällä kaudella.

Illan ottelu on KooKoon ja Kiekko-Vantaan kauden toinen kohtaaminen. Ensimmäinen ottelu päättyi KooKoolle Kouvolassa maalein 4-1. K-Vantaa on päässyt yllättämään kauden aikana jo muutamaan otteeseen, ja voikin olla, että lohipaitojen käsiin jää taas yhden mestarisuosikin päänahka.

Myös illan kotijoukkueen pelaaminen on ailahdellut alkukauden aikana. Otteissa on ollut näkyvissä pientä alkukauden ujoutta ja kankeutta, mutta KooKoo on ollut kotonaan vakuuttava vastustaja. KooKoo on takuulla Vantaan lohille erittäin vaikea vastus.

K-Vantaan terveystilanne on tällä hetkellä jotakuinkin positiivissävytteinen. Vantaalaisten Kalle Moisio on joukkueen kokoonpanosta varmasti poissa, sillä mies istuu pelikieltoaan, joka langetettiin HCK-ottelussa päähän kohdistuneesta taklauksesta.

KooKoo on taas kärsinyt viime aikoina pienistä loukkaantumisista ja paikkasikin aukkoja lainaamalla Henri Tuomisen ja Niko Karhun Turun Palloseurasta. Nähtäväksi kuitenkin jää, mikä on kotijoukkueen poissaolotilanne keskiviikkoiltana, ja ovatko TPS-lainat kokoonpanossa.

Seuraa Heitä

Jan-Mikael Juutilainen #27 |

Keskushyökkääjä

Viimekaudella 25 tehopistettä iskenyt hyökkääjä on pelannut viimeisimmät pelinsä vakuuttavin ottein. Juutilainen on yrittänyt jo pitkään päästä osaksi liigajoukkueita, mutta vauhti ja kädet eivät ole aivan riittäneet.

Aaro Peltonen #4 | Vapaat agentit

Maalivahti

Alkukauden erittäin vakuuttavasti pelannut Peltonen on ollut iso palanen K-Vantaan menestystä. Peltonen on pelaaja, jonka otteita kannattaa seurata huolellisesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle