Kouvolan kiekkoillassa vieraana JYP-Akatemia

MESTIS / Ennakko
Missä tunnelmissa kotidebyytti päättyy?
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Perjantaina Kouvolan kiekkoiltaan saapuu JYP-Akatemia, joka mittaa KooKoon syyskuista virettä.

KooKoo avasi kauden vierasmatkalla Keravalle. Reissu ei mennyt vierasjoukkueen toiveiden mukaisesti, ja pisteet jäivät HCK:lle maalein 5-4. Ottelun kirkkain KooKoon-valopilkku oli kaksi maalia tehnyt Santtu Huhtala.

KooKoon päävalmentaja Juha Juujärvi oli kuitenkin tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen, joka varmasti vain lisääntyy karvaan tappion jälkeen. Lisäksi KooKoolle lisää virtaa tuo kauden ensimmäinen kotiottelu, jossa tuki kotiyleisöltä on taattu.

JYP-Akatemian startti sujui huomattavasti iloisemmissa merkeissä. Joukkue avasi kautensa kotiyleisön edessä päihittämällä K-Vantaan, jota tähdittivät useat SM-Liigasta tutut kasvot Markus Nordlundin johdolla.

Energisellä ja periksiantamattomalla ilmeellä pelanneet hurrikaaninutut päihittivät vieraansa 3-1. JYP-Akatemia sankareina toimivat vahvasti esiintynyt maalivahti Antti Lehtonen sekä Oula Palve tehoin 1+1.

Nuoren JYP-Akatemian pääkäskijä Jukka Ahvenjärvi kuitenkin tiedostaa, että edessä on jälleen uusi kamppailu, johon lähdetään altavastaajana.

- KooKoo on minun mielestä sarjan ylivoimainen voittajasuosikki. Joukkueella on erittäin kova kokoonpano ja taitoa löytyy varmasti paljon.

Puolustaja Nico Lehto sekä hyökkääjät Timo-Pekka Heikkinen, Niklas Siren ja Ville Rajala ovat poissa kotijoukkueen kokoonpanosta. Mikko Rämö jatkaa maalin suulla. JYP-Akatemian sairastupa huutaa tyhjyyttään, ja vierailijat pääsevät otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Seuraa Heitä

Santtu Huhtala #76 |

Keskushyökkääjä

Kaksi maalia kauden avauspelissä Keravalla. Vahvan esittämisen odotetaan jatkuvan myös perjantain kotipelissä.

Oula Palve #89 | HC Ajoie

Keskushyökkääjä

Vierasjoukkueen kantava voima pisteiden teossa. Joka ilta odotetaan suurta panosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle