Joko Jukurit herää taisteluun?

MESTIS / Ennakko
KooKoo pääsee kotiyleisönsä eteen.
Kuva © Sohvi Kinnunen
Mestiksen finaalit jatkuvat perjantaina Kouvolassa. Sarja on nyt vedenjakajalla, sillä KooKoolla on mahdollisuus karata jo voiton päähän mestaruudesta.

Taistelu Mestiksen mestaruudesta jatkuu perjantaina Kouvolassa. Isäntäjoukkue KooKoo on karannut ottelusarjassa johtoon jo lukemin 2-0. Jukurit on siis tiukassa paikassa, mikäli se vieä mielii tavoitella mestaruutta. Joukkue on osoittanut kevään mittaan hienoja nousuja, mutta kolmen voiton takamatka olisi jo erittäin vaikea.

Avausottelun totaalisen murskauksen jälkeen keskiviikkona nähtiin jo tasaisempi vääntö. Varsinkin alku oli Jukureilta vahva, avaimet voittoonkin olivat ajoittain käsissä. Jäähyily ja muutamat henkilökohtaiset virheet kuitenkin auttoivat kouvolalaiset voittoon.

Nyt tapahtumat kaukalossa kuitenkin näyttivät ensimmäistä kertaa siltä, että panoksena on Mestiksen mestaruus. Ajoittain tunteet myös kiehuivat hieman yli, kun Jukureiden Juuso Sipola taklasi kouvolalaisten Jussi Nättistä suihkukomennuksen ja neljän ottelun pelikiellon arvoisesti. Nättinen näytti selvinneen taklauksesta ruhjeilla, sillä tämä palasi vielä kaukaloon.

Nähtäväksi jää, pysyvätkö tuneet kuosissa perjantaina. Tunnelma ottelussa tulee varmasti olemana kohdillaan ja halli lähes täynnä. KooKoolla on kotiyleisön tuki taustalla, mutta mikkeliläisillä on taatusti taisteluasenne kohdillaan. Mikkeliin ja lauantain kotiotteluun ei haluta palata tilanteessa, jossa vierasjoukkueella on mahdollisuus nostella pokaalia.

Seuraa Heitä

Santtu Huhtala #76 |

Keskushyökkääjä

Turkulaislähtöinen hyökkääjä osui keskiviikkona kahdesti tolppien väliin. Onko ruuti kuivaa kotiluolassakin?

Oskari Setänen #32 |

Maalivahti

Koko kevään hyvin vastuuta saanut veräjänvartia ei ole finaaleissa vielä täysin vakuuttanut. Kestääkö nuorukainen kovia paineita?

» Lähetä palautetta toimitukselle