Jatkuuko kotivoittojen sarja Kouvolassa?

MESTIS / Ennakko
KooKoo on juhlinut aiempien kohtaamisten avauserissä.
Kuva © Antti Varonen
Mestiksen finaalikaravaani jatkaa kulkuaan Kouvolaan, jossa Jukurit ja KooKoo lyövät yhteen neljännen kerran. Sarjan kaikki kohtaamiset ovat tähän mennessä päättyneet kotivoittoon, joten Jukureilla on edessään hikinen iltapuhde, mikäli se mielii pysyä lauantaina nappaamallaan kuskin paikalla.

Edellisen ottelun ratkaisu

Lauantain kohtaamisessa ratkaisu nähtiin jälleen toisessa erässä, kun Jukurit nousi 0-2-tappioasemasta 3-2-johtoon reilussa kymmenessä minuutissa ja onnistui pitämään johtonsa loppuun saakka.

KooKoo kuitenkin osoitti ottelussa vaarallisuuttaan avauserässä, jossa se oli selkeästi hallitsevampi osapuoli ja sekoitti isäntien pelin kahdella osumallaan.

Pääpointit neljänteen otteluun

Jukureiden on oltava neljännessä ottelussa valmiina alusta asti. Kahdessa edellisessä ottelussa joukkue on alkupuoliskolla täysin vastaanottavana osapuolena ja KooKoo rankaisi paikoistaan kovalla kädellä. Varsinkin sarjan toisessa kohtaamisessa KooKoon tyrmäävä alku lamautti mikkeliläisryhmän täysin, eikä peli lähtenyt kulkemaan missään vaiheessa.

Kaksi edellistä ottelua KooKoossa puolustajan paikalla pelannut Olli Julkunen oli lauantaina yksi suurimmista epäonnen sotureista. Hän seurasi aitiopaikalta sekä Niko Laakkosen tekemää 1-2-kavennusosumaa että Oula Palven 3-2-voittomaalia.

Nähtäväksi saako toisessa kohtaamisessa puolustajan roolissa vastaavasti tehoillut Julkunen jatkaa vai korvaako Petri Mattila hänet pelikiellosta vapautuneella Pauli Levokarilla tai edellispelit huilanneella Markus Västilällä.

Huomionarvoista

Jukurit on tehnyt sarjan kaikki viisi osumaansa ottelun toisissa erissä. KooKoo puolestaan on iskenyt kahdeksasta osumastaan peräti viisi ottelun avauserissä.

Molemmilla on siis omat tehoeränsä, joten näihin kannattaa molempien joukkueiden kiinnittää erityistä huomiota toistensa pelaamisessa.

Seuraa Heitä

Olli Julkunen #14 |

Laitahyökkääjä

Puolustajan ja hyökkääjän rooleissa nähty peluri oli perjantaina joukkueen suurin sankari, mutta lauantain kamppailussa lunta tuli tupaan urakalla. Missä roolissa nähdään kentällä tiistaina?

Oula Palve #89 | HC Ajoie

Keskushyökkääjä

Avauspelissä maaliraudat kolisivat, mutta lauantaina maaliverkko heilui voittomaalin merkiksi. Lisää onnistumisia kaivataan neljännessä finaalissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle