Laukaiseeko KooKoo pehmolelusateen?

MESTIS / Ennakko
KooKoo on joukkueelle harvinaisessa tappioputkessa.
Kuva © Timo Savela
KooKoo ja Kajaanin Hokki rynnistävät lauantaina Sumulaakson jäälle hyväntekeväisyystunnelmissa. KooKoon järjestämässä tempauksessa kotijoukkueen ensimmäisen maalin jälkeen yleisön on lupa täyttää Kouvolan jäähallin jää pehmoleluilla.

Kotijoukkue KooKoo starttaa otteluun hiukan erilaisesta asetelmasta kuin tällä kaudella on totuttu. Kaksi edeltävää ottelua ovat päättyneet joukkueen osalta tappioon. Hienosta syyskaudesta kertoo, että tappioputki on vasta joukkueen toinen tällä kaudella.

Ensimmäinenkään ei tosin kestänyt kuin kahden ottelun verran, mutta tämä tapahtui lokakuun alussa. Asian syvempään pohdintaan joukkueella ei liiemmin jää aikaa, sillä eilen Jyväskylässä kärsitystä tappiosta on kulunut vain alle vuorokausi aikaa. 

Kajaanin Hokki onnistui puolestaan perjantaina kääntämään oman tappiollisen putkensa poikki Kiekko-Vantaan kustannuksella. Ottelu eteni aina voittomaalikilpailuun asti, jossa alle 20-vuotiaiden maajoukkueryhmään ensi viikolla suuntaavan Antti Kalapudaksen maali jäi ottelun voittomaaliksi. 

Erityisesti viimeistely on tuottanut viime otteluissa tuskaa kajaanilaisryhmälle. Joukkue on pystynyt luomaan maalipaikkoja kiitettävästi, mutta osumatarkkuuden täytyy nousta huomattavasti, jos Hokki aikoo viedä täyden pistepotin Kouvolasta.

Runkosarjan historian valossa Kouvola on ollut usein Hokille haastava paikka pelata. Joukkueiden viimeisestä kymmenestä runkosarjaottelusta peräti kahdeksan on päättynyt oranssimustien voittoon, jokainen myöskin varsinaisella peliajalla. 

KooKoon kokoonpanosta varmuudella sivussa on edelleen puolustaja Ossi Ikonen, joka ei ole pelannut taannoin LeKi-ottelussa saamansa polvivamman jälkeen.

Seuraa Heitä

Antti Kalapudas #51 | SaiPa

Keskushyökkääjä

Syyskauden sensaatio pelaa näillä näkymin viimeisen ottelunsa Hokki-paidassa tämän vuoden puolella. Kalapudas matkustaa ensi viikolla nuorten maajoukkueen leiritykseen.

Tuukka Laakso #26 |

Puolustaja

KooKoo-kasvatti Laaksolle on avautunut loukkaantumisten myötä pelipaikka KooKoon kokoonpanossa. Laakso on käyttänyt tilaisuutensa hyvin ja onnistuikin eilen JYP-Akatemiaa vastaan maalinteossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle