Savonlinnasta vieraita KJT:lle

MESTIS / Ennakko
Illan otteluun KJT saa vieraakseen Savonlinnan Pallokerhon. Molemmilla joukkueilla on tähän mennessä karsintasarjassa alla yksi voitto ja yksi tappio. Viime kierroksella KJT onnistui nappaamaan jatkoaikavoiton Jokipojista. SaPKo puolestaan nöyrtyi kotonaan UJK:lle.

KJT:n karsintasarja ei alkanut kovinkaan ruusuisesti, vaan HC Salamat juotti katkeraa kalkkia järvenpääläisryhmälle. Viime kierroksella KJT onnistui kuitenkin kiillottamaan kilpeään ja nappasi hienosti kaksi pistettä Joensuusta. Ottelun hahmoksi Joensuussa nousi Kai Öhberg, joka onnistui maalinteossa kun jatkoaikaa oli pelattu reilut puoli minuuttia.

Tilastojen mukaan KJT on lopettanut uusien kenttäkoostumusten kokeilun, ja Jan Lehti on palauttanut jo runkosarjassa yhdessä pelanneet vitjat ennalleen. Ykköskentässä Jaska Vilenin ja Miikka Lindholmin yhteistyö kantoi hedelmää. Vilenille oli tuloksena kaksi syöttöpistettä ja Lindholm teki joukkueen kolmannen maalin.

KJT:n saatua voiton alleen voikin järvenpääläisyleisö lähteä luottavaisena hallille. Jos kotijoukkue pystyy tekemään ottelun ensimmäisen maalin, jää ylimääräinen mailasta puristaminen pois.

SaPKo kovan paikan edessä

Savonlinnalaisille otteluun valmistautuminen on varmasti vaikeaa. Viime kierroksen tappio UJK:lle todennäköisesti painaa takaraivossa. Vastus ei tässä ottelussa ole yhtään helpompi. Tappion myötä mahdollisuudet sarjanousuun heikkenisivät huomattavasti.

Savonlinnalaisten peli perustuu hyökkäykseen ja heidän hyökkäysarsenaalinsa onkin varsin laadukas. Illan vierasjoukkueen toiveet perustuvatkin KJT:n puolustuksen haavoittuvaisuuteen. SaPKon onnistuessa laittamaan painetta KJT:n kokemattomaan puolustuskalustoon ei olisi ollenkaan yllätys, että pisteet lähtisivät vierasjoukkueen matkaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle