Keuruulla varma voittoputki tarjolla

MESTIS / Ennakko
Nappaako KeuPa kopin voittoputkesta Jussi Tupamäen johdolla?
Kuva © Antti Varonen
Keuruulla kohtaa perjantaina kaksi joukkuetta, joilla molemmilla on allaan maukas voitto tappio-otteluiden jälkeen. Kotijoukkue kaipaa kipeästi pisteitä, jotta haave pudotuspeleistä ei karkaa liian kauaksi.

LeKi kärsii tällä hetkellä kapeasta materiaalistaan, kun sairastuvalla makaa pelaaja poikineen. Joukkue onkin joutunut paikkailemaan rivejään lainaamalla pelaajia niin junioreista kuin liigajoukkueista.

Viimeisimpänä vahvistuksena joukkue ilmoitti Eetu Kosken saapuvan Lukosta lainalle toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäisestä kerrasta Lempäälään jäi positiivinen maku, joten Koski otettiin vastaan mielellään.

−Nuorella joukkueella on ollut vaikeuksia sopeutua kapeaan kaukaloon alkukaudesta, mutta tilanne on alkanut helpottua, LeKin päävalmentaja Juha Juujärvi kertaili joukkueen alkuvaikeuksia.

KeuPan maalivahtivalinnasta ei liene epäselvyyttä

TPS:n liigajoukkueesta lainalla oleva Kristian Järvinen osoitti pelimiehen otteita kotikaupungissaan, kun KeuPa kaatoi vieraissa TUTOn jatkoajalla 3-4. Järvinen ehti kiekon tielle 46 kertaa reilun kolmen erän aikana, joten kuuma maalivahti saanee jatkaa LeKiä vastaan.

Kilpaveljeään huonommaksi ei jäänyt myöskään Ilveksen A-junioreista lainattu tulokasvahti Niko Viksten. Maalivahti torjui Kiekko-Vantaan 35:stä yrityksestä 33 LeKin 3-2-voitossa. Mikäli Dominik Hrachovina jatkaa Tapparan maalilla liigapeleissä, saa Viksten varmasti uuden mahdollisuuden Keuruulla.

Molemmilla joukkueilla yhtäläiset haasteet

KeuPan ja LeKin alkukausi on noudatellut samaa rataa. Joukkueet ovat keikkuneet pudotuspeliviivan molemmin puolin ja kapea pelaajamateriaali on pakottanut lainaamaan pelaajia muista joukkueista.

Kokoonpanon ja ketjukoostumusten ruletti on vaikeuttanut pelin vakiinnuttamista ja pelin suunta on saattanut vaihtua useaan otteeseen 60-minuuttisen aikana.

Suunnan täytyy vakiintua nousujohteiseksi ja alemman puoliskon joukkueista on napattava voitot. Siinä perjantaina onnistuva seilaa jo kahden ottelun voittoputkessa.

Seuraa Heitä

Eetu Koski #63 |

Keskushyökkääjä

Myös KeuPan pelaajapulaa tällä kaudella helpottanut Koski vahvistaa toistamiseen LeKin rivejä. Hyökkääjältä kaivataan tehoja myös Keuruun kiekkopyhätön kotimaaliin.

Kristian Järvinen #31 |

Maalivahti

TPS-laina osoitti pelimiehen elkeitä nappaamalla komeita torjuntoja TUTOa vastaan. Kotijoukkueen kannattajat odottavat innolla näkevänsä miehen tositoimissa myös Keuruulla.

» Lähetä palautetta toimitukselle