Jatkuuko sarjanousijan hurmio Keuruun illassa?

MESTIS / Ennakko
KeuPa on juhlinut viime peleissään.
Kuva © Antti Varonen
KeuPa ja LeKi iskevät yhteen keskiviikon Mestis-kamppailussa Keuruulla. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä taistelussa paikasta kevään auringossa, eli pudotuspeleissä. Tähtensä menettänyt vierailija LeKi on ajautunut tappioputkeen, kun taas isäntänä toimiva sarjanousija KeuPa on lähtenyt ennennäkemättömään liitoon.

Joukkueet asettuvat vastakkain täysin päinvastaisista lähtökohdista. Vierailija LeKi kyntää neljän ottelun tappioputkessa, kun taas kotijoukkue KeuPa on hiljentänyt epäilijät ottamalla perjantaina jo neljännen voittonsa putkeen.

Kauden keskinäisissä vierailijat johtavat voitoin 2-1. Edellisessä kohtaamisessa marraskuun puolivälissä nähtiin hiukan rumempiakin lukemia, kun LeKi vei voiton lukemin 2-7 KeuPan eläessä silloin vaikeita aikoja ja löysäten hieman kaasua kolmannessa erässä.

Vieraiden riveissä riittää aukkoja tilkittäväksi

LeKin valmentajalla Juha Juujärvellä on edessään vaikea paikka, kun hän yrittää paikata Miikka Männikön ja Henri Tuomisen jättämät aukot kärkiketjuissa. Kaksikon mukana Lempäälästä lähti rutkasti tehoja, sillä miesten vastuulla oli jo 47 tehopistettä tältä syksyltä.

Villeimmät huhupuheet vievät myös itse Juujärveä rämpivän yhteistyöseura Tapparan puikkoihin.

Maalivahtiosastolla LeKillä on kaikki hyvin. Dominik Hrachovina tilkitsee luukun huolella, eivätkä Lassi Yrjölä, Jerry Kaukinen tai Aaro Peltonenkaan ole pelatessaan mitenkään romahtaneet.

Kotijoukkueen hymy ei hyydy

KeuPa on pelannut viime ottelut loistavalla ilmeellä. Kirkkaimpina tähtinä ovat loistaneet tutut tehomiehet Janne Kumpulainen ja kultakypärä Juuso Mörsky.

Myös Markus Rämä on löytänyt jyvänsä ja juonikas maalintekijä on ollut viime aikoina todella vaarallinen sektorille hiipiessään. Puolustuksen johtohahmona häärii Sebastian Kauppila.

Sebastian Kauppila on ottanut ison roolin KeuPan puolustuksessa.
Kuva © Timo Savela

Myös maalivahtipeli on kuosissaan ja valmentaja Jussi Tupamäellä onkin ilo valita kahdesta viime aikoina onnistuneesta maalivahdista.

Päivän kunto ratkaissee pelaavan maalivahdin, mutta niin Petri Pitkänen kuin Erno Suomalainenkin antavat joukkueelle mahdollisuuden voittaa.

Illalla iso merkitys jatkon kannalta

Keuruulla pelataan isoista pisteistä. Voittaja jatkaa joulua kohti pudotuspeliviivan yläpuolella. Häviäjä taas jää pohtimaan keinoja pudotuspelipeikon selättämiseen.

Jos KeuPa säilyttää viime aikojen taisteluilmeensä, ja LeKin trendi jatkuu mollivoittoisena, näkee kotiyleisö voittoputken jatkuvan keskiviikkona.

Kummallakaan ei ole kuitenkaan varaa löysätä. Tuttuun tapaan ottelun ratkaisu piilee pienissä asioissa ja marginaalit joukkueiden välillä tulevat olemaan totuttuun tapaan hyvin kapeat.

Seuraa Heitä

Markus Rämä #61 |

Laitahyökkääjä

Mies alkaa nousta tasolleen ja on alati vaarallinen kentällä ollessaan. Mitä miehellä on plakkarissa keskiviikolle?

Olli Henriksson #71 |

Laitahyökkääjä

Miehellä on potentiaalia pisteisiin, mutta milloin odotukset realisoituvat tulostaululle?

» Lähetä palautetta toimitukselle