Historian kirja saa uuden merkinnän Keuruulla

MESTIS / Ennakko
Tiivis viisikkopelaaminen on tänään avainasemassa.
Kuva © Timo Savela
KeuPa HT ja KooKoo asettuvat vastakkain illan ottelussa Keuruulla. Ottelu on joukkueille samalla ensimmäinen kohtaaminen Keuruun koleahkossa jäähallissa. Kauden ensimmäinen ottelu päättyi Kouvolassa KooKoon kotivoittoon lukemin 3-0.

Kumpainenkin joukkue valmistautuu otteluun kaksijakoisissa tunnelmissa. Kotijoukkue KeuPa HT onnistui keskiviikon vierasottelussa Vantaalla takomaan vastustajan reppuun viisi maalia, mutta samalla omaan rysään kolahti peräti seitsemän kertaa. 

Joukkue on pelannut ajoittain pirteästi, mutta ehjä 60 minuutin suoritus on useamman kerran jäänyt haaveeksi ja pakka on hajonnut liikaa muun muassa jäähyjen takia.

Kauden edetessä keuruulaisporukka on kuitenkin osoittanut että heidän kotihalli on jokaiselle vierailijaille vaikea paikka, eikä sieltä vie yksikään joukkue pisteitä helposti.

Koko pelin kestävän ehjän suorituksen kanssa on paininut myös vieraileva joukkue KooKoo. Takana on kaksi voittoa, mutta kummassakin kotiottelussa oranssimustien akilleen kantapääksi on muodostunut ensimmäiset 20-40 minuuttia. 

Joukkue on lepsuista aluista huolimatta osoittanut sinnikkyytensä ja noussut kahden ja kolmen maalin tappioasemista lopulta voittoihin.

Kotonaan kouvolalaiset ovat kyenneet voittoihin, mutta vierasottelut ovat olleet KooKoolle haastavampia. Samalla kun joukkue hakee ensimmäistä kertaa Keuruulta voittoa, olisi se myöskin lokakuun ensimmäinen vierasvoitto.

On myös mielenkiintoista nähdä, herääkö KooKoon kapteeni Olli Julkunen pienimuotoisesta syyshorroksesta. Viime ottelussa Julkunen iski pitkän tauon jälkeen voitto-osumaksi jääneen maalin, mutta esimerkiksi harjoitusottelut antoivat joukkueen kannattajille luvan odottaa enemmän kuin tähän asti on nähty.

Seuraa Heitä

Janne Kumpulainen #7 |

Laitahyökkääjä

Jos mies jaksaa keskittyä peliin ja huumori riittää koko 60 minuuttia, on mies ketjukavereineen todella vaarallinen mille tahansa vastustajalle.

Pauli Levokari #22 |

Puolustaja

Pelannut odotuksiin nähden hyvän syyskauden. Hyökkäyksen ensimmäinen syöttö lähtee usein omasta päästä Levokarin toimesta ja kiekko on löytänyt omien pelaajien lapoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle