Jukurit totuttelee Keuruun kapeaan kaukaloon

MESTIS / Ennakko
Jukureiden on oltava tarkempi maalipaikoissaan.
Lauantaina sarjassa toiseksi viimeisenä majaileva KeuPa saa vieraita Mikkelistä, kun Jukurit saapuu taistelemaan Keuruulle sarjapisteistä.

Mielenkiintoa otteluun luo se, ettei Jukurit ole pystynyt kertaakaan voittamaan runkosarjaottelua Keuruun jäähallissa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Keuruulla oli tasainen, eikä Jukureiden voitto ollut kaukana. Kohtaloksi koitui kuitenkin kolmannessa erässä Jukurit-vahti Mika Norjan laskema helppo maali, mikä lopulta ratkaisi ottelun keuruulaisten hyväksi.

Perjantain Mestis-kierroksella levänneen KeuPan alkukausi on ollut ailahteleva etenkin maalinteon osalta. Yhdessä ottelussa keuruulaiset ovat onnistuneet maalinteossa jopa seitsemän kertaa, mutta vastapainona kahdessa kamppailussa KeuPa ei ole tehnyt ainuttakaan maalia.

Sen sijaan joukkeen maalivahdit ovat esiintyneet alkukaudella kohtuullisen hyvin. Nuori maalivahti Antti Karjalainen onkin usein parhaimmillaan juuri Jukureita vastaan, eikä hän ole missään nimessä helppo ohitettava myöskään lauantaina.

Mikkeliläisten alkukaudessa ei ollut paljoakaan ilon aiheita. Joukkueen parhaimpiin pelaajiin lukeutuvat Oula Palve ja Timo Hiltunen ovat olleet sivussa loukkaantumisten vuoksi, minkä lisäksi viimeisimpänä sairastuvalle joutui pitkäksi aikaa puolustaja Ilkka Vaarasuo.

Sen lisäksi, että hallitseva mestari on kärsinyt loukkaantumisista, on maalinteko tuottanut monessa ottelussa hankaluuksia. Vaikka joukkue on saanut luotua hyviä maalintekopaikkoja kiitettävästi, ei niistä ole pystytty ratkaisemaan riittävän hyvin.

Hyvänä esimerkkinä tehottomuudesta käy perjantain ottelu Jokipoikia vastaan, missä Jukureilla oli kymmenittäin loistavia maalintekopaikkoja, joista tuloksena oli ainoastaan yksi tehty maali.

Keuruun kapea kaukalo on tuottanut Jukureille paljon vaikeuksia kahden kuluneen kauden aikana. Mikkeliläisten onkin oltava alusta asti hereillä, sillä KeuPa osaa pelata ja haastaa jokaisen joukkueen Mestis-joukkueen kotikaukalossaan. 

Seuraa Heitä

Roope Ranta #21 | TUTO

Laitahyökkääjä

Jukureiden tähtihyökkääjä on vihdoin pääsemässä vaadittuun vireeseen. Perjantain ottelussa Jokipoikia vastaan Ranta vastasi Jukureiden ainoasta maalista. Jatkuuko maalitehtailu myös KeuPaa vastaan?

Riku Pitkänen #27 |

Laitahyökkääjä

Viime kaudella Jukureita edustanut Pitkänen on ollut tärkeä pelaaja keuruulaisille. Hän onnistui maalinteossa edellisessä ottelussa Jukureita vastaan ja sen kaltaisia onnistumisia KeuPa kaipaa myös lauantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle