Keuruulla erisuuntaiset hakevat kauden avausvoittoa

MESTIS / Ennakko
Tarkkanen iski keuruulaisten ainokaisen osuman keskiviikkona.
Keuruulla yhteen lyövät kautensa tappiolla aloittaneet KeuPa ja Hermes. Hermeksen alku keskiviikkona oli vahva, mutta joukkue hyytyi loppua kohti, kun taas KeuPa sai peliään kuosiin Jyväskylässä vasta päätöserässä.

Hermeksen kauden avaus tuotti joukkueen tilille yhden pisteen, kun toinen sarjanousija RoKi nappasi 5-4-jatkoaikavoiton Kokkolasta keskiviikkona. Hermes meni avauserässä jo peräti 3-0-johtoon, mutta sai tuntea karulla tavalla, että peli kestää 60 minuuttia. RoKi tuli päätöserän viimeisellä viisiminuuttisella tasoihin ja lopulta jatkoajalla Henri Fomin ratkaisi kamppailun.

Kokkolalaisjoukkueen hyökkäyspelaaminen oli kuitenkin ottelussa mallikasta. Joukkueen tehomiehinä häärivät tehot 1+2 iskenyt Ville Rajala sekä kaksi pistettä mieheen keränneet Jesse Juntheikki ja Ossi Ikonen

Puolustuspelaaminen oli ensimmäisen erän ajan melko tiivistä, eikä RoKi päässyt kunnollisille laukauspaikoille. Reilussa johtoasemassa joukkueen ote herpaantui ja RoKi pääsi peliin mukaan. Perjantain kamppailussa Hermeksen täytyy pystyä pitämään pakka kasassa koko pelin ajan, mikäli joukkue mielii pisteille.

Nousujohteisesta pelistä virtaa

JYP-Akatemian vieraana keskiviikkona käynyt KeuPa pelasi puolestaan täysin päinvastaisen ottelun Hermekseen nähden. Joukkueen pelaaminen oli kahdessa ensimmäisessä erässä hyvin vaisua, eikä joukkue päässyt kunnolla paikoille. Päätöserässä joukkueen pelaaminen kuitenkin piristyi ja joukkue sai tehdyksi myös laihaksi lohduksi jääneen 4-1-kavennusmaalin. 

Keskiviikon kamppailusta KeuPan täytyy ottaa perjantain kotiavaukseen mukaan päätöserän hyvät asiat ja pelata samalla tavoin alusta saakka. Päävalmentaja Ville Nieminen ei myöskään ollut tyytyväinen joukkueen puolustuspelaamiseen, joten sitä keuruulaisryhmän täytyy pystyä parantamaan Hermestä vastaan.

Hermes pelasi keskiviikon kamppailun pitkälti kolmella ketjulla, sillä nelosketjuun merkityistä pelaajista Severi Kuntsi pelasi vain kaksi vaihtoa ja Antti Hellsten jätti ottelun kesken toisessa erässä. Jos kokkolalaisryhmä joutuu lähtemään vieraskamppailuun myös vajaalla miehityksellä, tarjoaa se pientä etua kotijoukkueelle kotiedun lisäksi.

KeuPa oli viime kaudella kova vastustaja kotonaan, eikä se varmasti tee poikkeusta tälläkään kaudella, joten Keuruulla nähdään varmasti tiukka kamppailu sarjapisteistä.

Seuraa Heitä

Teemu Huttu #9 |

Keskushyökkääjä

Viime kaudella KeuPassa 29 tehopistettä iskenyt laitahyökkääjä avasi kauden pistetilinsä keskiviikkona syöttöpisteellä. Kurittaako hyökkääjä viime kauden seuraansa?

Jesse Pelamo #19 |

Keskushyökkääjä

Harjoituskaudella vahvoja otteita esittänyt tamperelaisnuorukainen sai avauskierroksella syöttöpisteen. Isokokoiselta keskushyökkääjältä voidaan odottaa tehoja myös kotikaukalossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle