Vantaalla syksyn ensimmäinen revanssi

MESTIS / Ennakko
Artem Iossafovin ja K-Vantaan keskittyminen on tiukasti TUTOn selättämisessä keskiviikkona.
Kuva © Timo Savela
Vahvasti viime aikoina pelannut K-Vantaa saa keskiviikkona kauden ensimmäisen mahdollisuuden kuitata kalavelkoja, kun vantaalaiset ensimmäisellä kierroksella selättänyt TUTO saapuu pääkaupunkiseudulle vieraaksi.

K-Vantaa lukeutuu alkukauden positiivisten yllättäjien joukkoon. Lokakuun puoliväliä lähestyttäessä lohipaidat pitää majaansa sarjataulukon kolmannella sijalla. Eroa keskiviikon vastustaja TUTOon on tällä hetkellä vain kolmen sarjapisteen verran. Voittamalla joukkueiden kauden toisen kohtaamisen vantaalaiset nousisivat turkulaisten kanssa tasoihin sarjassa ja ottaisivat samalla niskalenkin ryhmien tulevia koitoksia ajatellen.

Vantaalaiset liitävät vahvassa kolmen ottelun voittoputkessa. Viimeisimpien koitosten aikana Pekka Kangasalustan suojatit ovat olleet vahvoilla hyökkäyspäädyssä. Kahdessa viime ottelussa vantaalaiset ovat nakuttaneet yhteensä kymmenen maalia. Pelistä peliin pelaajamuutoksia kokevan vantaalaishyökkäyksen kovimpina iskijöinä ovat viime otteluissa häärineet Artem Iossafov ja Aleksi Rekonen. Mikään ei viittaa siihen, että tehokaksikon hyvät otteet olisivat hiipumassa.

Tervehtynyt TUTO hamuaa piikkipaikalle

Myös Mestiksen kakkossijalla keikkuvaa TUTOa voidaan pitää alkukauden positiivisena yllättäjänä. Turkulaiset ovat kärsineet pitkään sairastuvan ruuhkan aiheuttamasta ketjuruletista. Nyt valmentaja Ismo Lehkonen on saanut suurimman osan joukkueestaan takaisin luistimille ja varsinkin Ville-Vesa Vainiolan ykköskentällisen voidaan odottaa parantavan peliään ottelu ottelulta.

Alkukauden katsomon puolella viettänyt maalivahti Tommi Virtanen on saanut alleen kolme ottelua, joissa kiekko on vielä poltellut kokeneen maalivahdin räpylässä. Terävää vantaalaishyökkäystä vastaan TUTOlta täytyy löytyä varmuutta maalin suulta.

Seuraa Heitä

Marko Rairama #13 |

Laitahyökkääjä

Vikkelä hyökkääjä esitti viimeisimmässä Peliitat-ottelussa hyviä otteita läpi pelin. Rairama pystyy parhaimmillaan tekemään yksin eron voittavan ja häviävän joukkueen välillä.

Tommi Virtanen #19 |

Maalivahti

Turkulaisten maalivahti on pitkän sairasloman jälkeen pelannut kolme hankalaa ottelua. Onko Virtasen jo aika palata omalle tasolleen?

» Lähetä palautetta toimitukselle