Pirteästi aloittanut SaPKo saapuu perjantaina Tikkurilaan

MESTIS / Ennakko
SaPKon maalivahti Juhana Aho on kahden ottelun nollapeliputkessa.
Kuva © Antti Varonen
Runkosarjan kakkosena majaileva SaPKo saapuu Tikkurilaan perjantaina. Kiekko-Vantaalla on takanaan keskiviikon kierroksen vierastappio Espoo Unitedille, kun taas SaPKolla on viime pelistä selkeä voitto RoKista.

Kiekko-Vantaa kohtaa perjantai-iltana vieraita Savonlinnasta, kun Tikkurilan Urheilupuistoon vastaan luistelee SaPKo. Vantaalaiset ovat saalistaneet kolmessa ottelussa viisi pistettä, kun taas savonlinnalaiset ovat tällä hetkellä sarjakakkosena kuudella pisteellä.

Kiekko-Vantaa kärsi keskiviikkona vierastappion Espoon Unitedille voittomaalikilpailussa numeroin 1-2. Näin espoolaiset ottivat pääkaupunkiseudun herruuden.

− Olen kyllä tyytyväinen oman joukkueen tekemiseen. Espoo United ei ole helpoimpia vastustajia vieraskaukalossa, mutta pystyimme pelaamaan kiekon kanssa todella hyvin varsinkin paineen alla. 60 minuutin aikana olimme lähempänä kolmea pistettä kuin vastustaja, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä kommentoi.

SaPKolla vauhdikas kaudenavaus

SaPKo puolestaan jyräsi RoKin kumoon lukemin 3-0. Kun RoKin tehottomuus alkoi vaivata, iskivät savonlinnalaiset tarvittavat maalit vastustajan verkkoon. Edellisten otteluiden viisastuttamana SaPKo pääsi heti alkuminuuteista lähtien hyvään vauhtiin.

Jälkimmäinen puolisko ottelusta meni sekavaksi, ja SaPKokin vaivautui hyökkäämään vailla velvoitteita.

SaPKon maalivahti Juhana Aho on pelannut nyt kaksi nollapeliä, kun rovaniemeläiset eivät onnistuneet maalinteossa.

− Aho pelasi loistopelin maalissa. Piti sen huonon vaiheen aikana meidät mukana pelissä, totesi SaPKo-luotsi Pasi Räsänen.

Käyttäjän mroivas kuva

Arvio ottelusta: Mikko Roivas

Kiekko-Vantaa on aloittanut kauden varsin mukavasti. Jokaisesta kolmesta ottelusta on tullut pisteitä tilastoihin. SaPKonkin peli on ollut uomissaan, mutta kahden nollapelin jälkeen puolustusta ei ole varsinaisesti testattu sitten ensimmäisen ottelun.

Tikkurilassa SaPKoa odottaa vantaalaisten vauhdikas iltapuhde, mikä on tullut tutuksi vieraille. Uskoisin, että lohipaidat voittavat muutamalla maalilla.

Seuraa Heitä

Pekka Niemimaa #13 |

Keskushyökkääjä

Kiekko-Vantaan hyökkäyspelin kulmakivi oli pitkään yhdeksän ottelun pisteputkessa. Erinomainen molempien suuntien taistelija, joka ei kaihda kovia otteita.

Jonatan Tanus #20 |

Laitahyökkääjä

Tanuksella riittää maalinälkää, vaikka keskiviikkona ei maaleja ropissut. Hyökkääjä taitaa myös kiekon jakamistaidon.

» Lähetä palautetta toimitukselle