Koreampi K-Vantaa isännöi Peliittoja

MESTIS / Ennakko
Sanghoon Shin tuo toivoa korealaisille.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
K-Vantaan uusittua valmennusjohtonsa oli keskiviikon pelin kokoonpanoon kummallisesti ilmestynyt kaikki korealaiset pelaajat. Mikä huvittavinta, heistä vain kolme sai säännöllistä peliaikaa ja kaksi istui koko ottelun penkillä. Lämmittävätäkö korealaiset penkkiä lauantainakin, kun K-Vantaa saa vieraakseen Heinolan Peliitat?

K-Vantaa järjesti keskiviikkona jonkinlaisen yllätyksen kaatamalla TUTO:n maalein 3-2. Mikään valtava pommi lohipaitojen voitto ei ollut, sillä otteet kaukalossa ovat olleet erittäinkin pirteitä. Keskiviikon ottelu kasvatti vantaalaisten voittoputken kolmen pelin mittaiseksi, eivätkä viikonloppuna kaatuneet LeKi ja KooKoo ihan niitä helpoimpia vastustajia olleet. 

Vantaalaisten kokoonpano selviää vasta pelipäivänä, mutta on oletettavaa että korealaisviisikko sieltä jälleen löytyy. Sanghoon Shin on paikkansa ansainnut, sillä hän oli keskiviikon ottelussakin yksi joukkueensa näkyvimpiä yksilöitä. Jimin KimJinhui Ahn ja Jung-Hyun Ahn istuivat periaatteessa koko ottelun penkillä ja heistä ainoastaan Jinhui Ahn pelasi hyvin satunnaisia vaihtoja.

K-Vantaa joutui siis pelaamaan vain kolmella hyökkäysketjulla, mikä käy pidemmän päälle raskaaksi. Onko päävalmentajaksi valitussa Jami Kaupissa tarpeeksi miestä jättää kyseinen kolmikko kokoonpanon ulkopuolelle?

Taasko mennään jatkoille?

Peliitat tahkosi perjantai-iltana Sportin kanssa pitkän kaavan kautta, ratkaisu nimittäin haettiin rankkarikisan seitsemänneltä kierrokselta. Ottelussa taklattiin paljon ja muutama peliitta sai varmasti pelin jälkeen jääpusseja mustelmiin.

Ei olisi mikään ihme, jos vierasjoukkuella jalka painaa. Pelaajia yritetään varmasti kierrättää mahdollisimman paljon, joten kokoonpano voi olla erilainen Sport-peliin verrattuna. 

Peliitat saattaa myös saada hyviä uutisia sairastuvalta, sillä puolustajat Aki Nurminen ja Roland Hofer alkavat lähestyä pelikuntoa. Peliittojen maalilla aloittanee hyvin viime aikoina pelannut Anssi Pesonen, joka istui perjantaina penkillä Antti Rautiolan saadessa torjuntavuoron. Lauantaina Rautiola lienee Pelicansin matkassa. 

K-Vantaa ja Peliitat ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella, ja näistä kolmesta pelistä kahdessa on menty jatkoajalle. Näiden joukkueiden keskinäisistä kohtaamisista K-Vantaa on voittanut kaksi ja Peliitat yhden, mutta maaleja on tehty varsin tasaiseen tahtiin. Maalisuhde on 11-10 vantaalaisten hyväksi. 

Seuraa Heitä

Micke-Max Åsten #45 | HIFK

Laitahyökkääjä

Kiekkokiertolainen on vakiinnuttanut paikkansa Vantaalle ja rooliksi on muotoutunut kärkiketjujen sentteröinti. Monipuolinen hyökkääjä on tärkeä pala vantaalaisten hyökkäysarsenaalia.

Petr Stloukal # |

Laitahyökkääjä

Tsekkiläinen teki paluun Heinolaan ja onkin osoittanut olevansa kuin kotonaan. Tekee maaleja, taklaa, rouhii, tämä mies hoitaa homman kuin homman.

» Lähetä palautetta toimitukselle