Keskikastiin noussut Kiekko-Vantaa hakee Peliitoista ensimmäistä voittoa

MESTIS / Ennakko
Maalivahti Aaro Peltonen on vakuuttanut vantalaisten maalinsuulla.
Kuva © Timo Savela
Lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa kohtaavat Kiekko-Vantaa ja Peliitat. Otteluvoitot tällä hetkellä 2-0 heinolalaisille.

Kiekko-Vantaa kohtaa lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa vieraita Heinolasta, kun Peliitat saapuu paikkakunnalle kohtaamaan vantaalaiset. Perjantaina molemmat joukkueet kokivat tappion, kun kamppailtiin tärkeistä sarjapisteistä. Peliitat ja Kiekko-Vantaa löytyvät sarjataulukossa keskikastissa.

Kiekko-Vantaa taisteli hyvin JYP-Akatemiaa vastaan Jyväskylässä, mutta kotijoukkue voitti jatkoajalla lukemin 5-4. Peliitat pelasi perjantaiehtoona SaPKoa vastaan, ja pisteet jäivät Savonlinnaan, kun pässipaidat voittivat suurinumeroisesti 8-3.

Kiekko-Vantaa nopeasti 3-0-johtoon

Kiekko-Vantaan Simo Konttinen ampui JYP-Akatemia-ottelussa ensimmäisen ja toisen maalinsa Mestiksessä. Lohipaidat menivät nopeasti 3-0-johtoon, ja Akatemian päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi oli pakotettu ottamaan aikalisä.

− Jos olisimme pelanneet hyvin, ja tilanne olisi ollut 3-0, niin en olisi ottanut aikalisää. Maalit tulivat sellaisista tilanteista, jotka ovat Kiekko-Vantaan vahvuuksia ja ne olivat tiedossa meillä, Ahvenjärvi totesi.

Pelin tiimellyksessä Kiekko-Vantaan puolustaja Lasse Uusivirta taklasi Robert Roobaa, joka loukkaantui. Uusivirta sai siitä hyvästä suihkukomennuksen.

Peliitat oli voimaton SaPKoa vastaan

Peliitat kärsi suuren tappion Savonlinnassa, missä heinolalaiset muun muassa yrittivät tukkia vastustajan nopeat hyökkäykset. Joukkueen parhaimmistoa olivat hyökkääjät Tuukka Rajamäki ja Markus Hämäläinen, jotka merkkauttivat kaksi tehopistettä mieheen.

Ottelun alkulämmittelyssä Peliitat menetti pelaajan ja sen oli tultava toimeen viidellä puolustajalla. Toisessa erässä Peliitat taisteli ja nousi maalin päähän, mutta SaPKo teki nopeasti tilanteeksi 5-3 ja lopulta voittolukemiksi 8-3.

− Sehän näytti ihan hirveälle meidän kannalta. Annetaan ilmaisia maaleja ja tingitään puolustuspelaamisesta, Peliittojen päävalmentaja Marko Tuomainen kommentoi.

Peliitoissa toisen ottelunsa pelannut puolustaja Otto Honkaheimo sai Tuomaiselta positiivista palautetta.

− Ihan mies paikallaan tuossa.

Seuraa Heitä

Teemu Mielonen #11 |

Keskushyökkääjä

Nelosketjun hyökkääjä on päässyt hyvin pisteiden makuun. Jatkuvatko hyvät otteet lauantaina?

Tuukka Rajamäki #24 |

Keskushyökkääjä

Perjantaina SaPKoa vastaan hyvin pelannut hyökkääjä on tärkeä pelaaja Peliitoille.

» Lähetä palautetta toimitukselle