Mitä tehdä nöyryytyksen jälkeen?

MESTIS / Ennakko
Kiekko-Vantaa on ottelun ennakkosuosikki.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
LeKi saapuu Kiekko-Vantaan vieraaksi taskussaan kauden pohjanoteeraus. TUTOn antama 1-10-läksytys painaa varmasti mielissä vielä keskiviikkona.

Kiekko-Vantaan ja LeKin taistelu pudotuspeliviivan molemmin puolin on vaihtumassa yksioikoisemmaksi. Kiekko-Vantaa on jo 11 pisteen karkumatkalla pudotuspeliviivan yllä, mutta LeKi on pudonnut jopa karsintaviivan tuntumaan.

Trendi on ollut sama myös joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa. Kiekko-Vantaa on vienyt kaikki kolme kamppailua ja LeKi on onnistunut maalinteossa lohipaitoja vastaan vain viisi kertaa näissä kohtaamisissa.

Joukkueet kohtasivat myös harjoituskaudella kahdesti, joten vastustajat tuntevat toisensa erinomaisesti.

Kiekko-Vantaa on hurjassa iskussa. Vantaalaiset ovat voittaneet viimeisestä yhdeksästä ottelustaan kahdeksan ja hinaavat itseään yhä ylemmäs seitsemänneltä sijalta.

Jälki on ollut väkevää etenkin kotiotteluissa.

LeKin käyrä osoittaa täysin eri suuntaan. Lempääläisten tappioputki on jo viiden ottelun mittainen ja varsinaisella peliajalla Kisa ei ole onnistunut voittoon yhdeksään otteluun.

Pohjanoteeraus nähtiin viime lauantaina, kun TUTO Hockey myllytti Lempäälässä 10-1-vierasvoiton, vaikka LeKi johtikin ottelua 1-0.

− Joukkue on nyt selkä seinää vasten, niin kuin minäkin. Tämän paskemmin ei pysty pelaamaan. Nyt on valintakysymys, mitä me haluamme loppukaudelta. Nyt ollaan isojen juttujen äärellä. Valinta on tehtävä nyt, sitä ei pysty tekemään viikon-kahden päästä, kommentoi LeKin päävalmentaja Jarkko Glad lauantaina.

Seuraa Heitä

Semir Ben-Amor #18 |

Laitahyökkääjä

Revanssiviikonloppuna osoitti, miksi Ben-Amor pitäisi kiinnittää myös Jokereiden KHL-nippuun. Voimahyökkääjä osaa myös pelata.

Antti Hildén #9 |

Laitahyökkääjä

Konkarin on noustava Lassi Mattilan rinnalle kantamaan LeKin hyökkäystä. Nyt tehot liian vähissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle