Voi kuinka me sinua kaipasimmekaan, Kaapo

MESTIS / Ennakko
Kähkösen viimeistelemä maali on painunut monelle mieleen.
Kuva © Timo Savela
JYP-Akatemia hakee kaudelleen voitollista päätöstä, kun runkosarja tulee Jyväskylässä päätökseensä. JYP-Akatemia selvittelee karsintavastustajaansa, TUTO puolivälieräpariaan.

Askel kohti parempaa huomista

JYP-Akatemialla ei ole enää mahdollisuutta välttää karsintoihin joutumista, joten se taistelee RoKin kanssa vain jumbopaikan välttämisestä.

Jyväskyläläisille tärkein anti illan pelistä olisikin se, että usko omaan peliin palautuisi sille mallille, että että nuori joukkue onnistuisi varmistamaan paikkansa Mestiksessä myös ensi kaudella.

Maalivahtipaletti uusiksi

TUTO ja sen kannattajat saivat perjantaina iloisia uutisia, kun viime keväänä jokaisen TUTO-fanin sydämen vallannut Kaapo Kähkönen palasi TUTOn vahvuuteen.

Kähkösestä odotetaankin merkittävää vahvistusta kevään pudotuspelejä silmälläpitäen. Eikä syyttä, sillä Nuoret Leijonat maailmanmestareiksi torjunut Kähkönen on todellinen ässä turkulaisten hihassa, kun pudotuspelit alkavat.

TUTOn puhdasta ylivoimaa

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmeen otteeseen, eikä TUTO ole joutunut kertaakaan kumartumaan Akatemian edessä. Lähimpänä se kävi viikko sitten Turussa, kun jyväskyläläiset venyttivät ratkaisun aina voittolaukauskilpailuun saakka.

Seuraa Heitä

Topi Taavitsainen #55 |

Laitahyökkääjä

Taavitsainen on juuri sitä, mitä Akatemiasta on tällä kaudella puuttunut: hyvää viimeistelytaitoa kokonaisvaltaisuutta unohtamatta.

Taavi Tiala #16 |

Laitahyökkääjä

Yhdeltä Akatemian kokeneimmista pelaajista odoteltiin läpimurtoa Mestiksen eliittiin kuluvalla kaudella, mutta se jäi muun muassa loukkaantumisten takia piippuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle