Kääntyykö SaPKon vierasvire Jyväskylässä?

MESTIS / Ennakko
Kumpulainen oli edellisen kohtaamisen tehomies.
Kuva © Antti Varonen
Jyväskylässä kohtaavat JYP-Akatemia ja SaPKo. SaPKon viime aikojen vierasesitykset eivät ole hurraa-huutoja aiheuttaneet, kun taas kotijoukkue on kotikaukalossaan onnistunut.

Pysyykö oma pää edelleen tiiviinä?

JYP-Akatemia on voittanut viimeiset kaksi peliään, kun kotikaukalossa kaatuivat Peliitat ja sarjakakkonen Hokki. Joukkue päästi molemmissa otteluissa verkkoihinsa ainoastaan yhden maalin, joten puolustuspää on ollut ainakin pitävä. 

Hokki-kamppailussa joukkueella oli runsaasti Liiga-pelaajia apunaan, mutta lauantain kamppailuun apujen määrä on auki, sillä myös Liiga-joukkue pelaa lauantaina.

Kääntyvätkö vierasotteet voitollisiksi?

SaPKo on kärsinyt tappiot kolmessa edellisessä vieraskamppailussaan ja muutenkin joukkueen tulokset ovat olleet vuoristorataa. Joukkue on tavallisesti onnistunut hyökkäyspäässä, mutta omissa on soinut liiaksi ja pelit ovat kääntyneet tappioiksi.

Perjantaina joukkue hallitsi peliä Hermestä vastaan, mutta viimeistely ontui pahasti. Jyväskylässä viimeistelyn on oltava paremmassa vireessä, mikäli pisteitä halutaan vieraskentältäkin.

Näkyykö pitkä matka otteissa?

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen ja silloin SaPKo nappasi kolme tehopistettä iskeneen Janne Kumpulaisen johdolla sarjapisteet 5-3-numeroin. 

Lauantain kamppailuun SaPKo matkustaa Kokkolasta, kun taas hurrikaanipaidat ovat saaneet levätä keskiviikosta lähtien. Nähtäväksi jää kuinka pitkä vierasmatka näkyy savonlinnalaisryhmän otteissa.

Seuraa Heitä

Janne Kumpulainen #7 |

Laitahyökkääjä

Taiturimainen hyökkääjä oli pelipäällä joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa. Liukas laituri hamuaa tehoille myös lauantaina.

Waltteri Lehtonen #28 |

Laitahyökkääjä

Nuori keskushyökkääjä kantaa isoa vastuuta jyväskyläläisryhmässä ja pelaa uransa tehokkainta kautta. Tehoja kaivataan SaPKoa vastaankin.

» Lähetä palautetta toimitukselle