Pisteitä pitäisi kaapia, mutta vaikealta näyttää

MESTIS / Ennakko
Akatemian voittohaaveet nojaavat Markus Ruusun hartioihin.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYP-Akatemia saa lauantaina vieraita Joensuusta, kun vakuuttavan paluun Mestikseen tehnyt Jokipojat saapuu vierailulle. Ottelu ei jyväskyläläisten näkövinkkelistä juuri odotusarvoja nostata.

Aihioita on, joko aukeaa?

JYP-Akatemian hyökkäyspeli on ollut tehotonta. Keskiviikon ottelussa Hermestä vastaan aihioita ja kaivattua juonikkuutta nähtiin vilauksittain, mutta viimeistely ontui vielä. Erityisesti joukkueen hyökkäysosastolta löytyy nimiä, jotka pystyvät kyllä tekemään tarvittavat tehot, kunhan palaset loksahtavat kohdalleen.

Kypsä palaaja

Jokipoikien selkeästi suurin vahvuus illan vastustajaan verrattuna on ollut henkinen kantti. Vaikka joensuulaiset joutuisivatkin tappioasemaan, usko omaan tekemiseen pysyy riittävällä tasolla otteluiden kääntämiseen. 60 minuutin ehjän esityksen vaatiminen kuulostaakin liian haastavalta Akatemialle tämän tasoista joukkuetta vastaan.

Punttien tasaus

Akatemia voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen Joensuussa, mutta tuon jälkeen Jokipojat on ottanut jyväskyläläisten päänahan kahteen kertaan. Akatemialla onkin mahdollisuus tasata voitot kauden viimeisessä kohtaamisessa.

Seuraa Heitä

Samuel Salonen #91 | 1

Laitahyökkääjä

Joukkueen kultapotalla on viime aikoina ollut jälleen hiljaisempi kausi. Pääsi keskiviikkona yhteen Joose Antosen kanssa ja muodosti vaarallisen parin.

Ville Halonen #11 |

Keskushyökkääjä

Kauden 15 pisteen saldo on Halosen henkilökohtainen ennätys Mestis-tasolla. Pitkään Jokipoikia edustaneen sentterin arvoa ei kuitenkaan mitata pelkästään tehopisteillä, sillä hän saa vähiten miinusmerkintöjä tehotilastoonsa vakituisista pelaajista.

» Lähetä palautetta toimitukselle