Tuleeko Akatemiasta Hutun keittoa?

MESTIS / Ennakko
Teemu Huttu on ollut kovassa vireessä.
Kuva © Timo Savela
JYP-Akatemia saa keskivikkona hyvävireisiä vieraita Kokkolasta. Kauden ennakkoasetelmiin joukkueiden asetelmat ovat jopa hieman yllättävät, kun Hermes taistelee paikasta pudotuspeleihin ja Akatemia välttelee karsintapeikkoa.

Järkyttävä tehokkuus

JYP-Akatemian ainoa toive voittoon on järkyttävä tehokkuus maalipaikoissa. Jyväskyläläisillä on ollut vaikeuksia saada ykkössektorin tekopaikkoja edes kymmentä ottelua kohden, joten ainoatkin vaaralliset tilanteet on hyödynnettävä.

Maalivahti on suojelijamme

Hermeksen tehot ovat viime aikoina olleet kateissa, joten oman pään suojelun merkitys on todella suuressa roolissa. Katseet kääntyvätkin Denis Godlaan, joka pystyy hyvänä päivänä pysäyttämään vaikka yksin Akatemian kaltaisen joukkueen.

Kumman suuntaan vaaka kääntyy?

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa, ja molemmat ovat voittaneet sekä yhden koti- että yhden vierasottelun. Tämä ottelu on joukkueiden viimeinen keskinäinen mittelö kuluvalla kaudella, joten samalla ratkaistaan joukkueiden keskinäinen herruus.

Seuraa Heitä

Teemu Huttu #9 |

Keskushyökkääjä

Huttu iski lauantaina kokkolalaisille kaksi pistettä tuoneen osuman voittolaukauskilpailussa. Pohjanmaalla toivotaankin pistetehtailun jatkuvan.

Sami Tynjälä #40 | JYP-Akatemia

Puolustaja

Ennakkoluulottoman sisääntulon Mestikseen tehnyt Tynjälä on vakuuttanut valmennusjohdon. II-divisioonan Liikunnan Riemusta Akatemiaa vahvistamaan saapuneen puolustajan maalitili odottaa aukeamistaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle