Uusi kuukausi, uudet kujeet

MESTIS / Ennakko
Nähdäänkö tätä lauantai-iltana?
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Lauantai-iltana Mikkelissä kohtaavat Jukurit ja Sport. Sport saapuu kahden peräkkäisen voiton siivettämänä yrittämään viemään Jukureilta toivon tästäkin kuukaudesta.

Tammikuu oli surullinen Jukureiden kannalta. Mikkeliläiset voittivat kymmenestä ottelusta ainoastaan yhden ja ovat nytkin kuuden ottelun tappioputkessa. Keskiviikon peli oli Jukureilta pelillisesti paras esitys pitkiin aikoihin, mutta maalinteko oli edelleen vaikeaa. Koko tammikuun pimennossa ollut Toni Jalon johtama kakkosketjukin alkoi saamaan pelijuonesta kiinni, mikä näkyi myös huimasti aiempaa paremmin toimineessa ylivoimapelissä.

Sportilla on vierasotteluissa hiukan parantamisen varaa, mutta vieraspelaaminenkin on alkanut näyttää viimeaikoina paremmalta. Kotonaan vaasalaiset ovat kuitenkin voittaneet viimeiset 11 ottelua. John Henrion pelasi keskiviikkona ensimmäisen ottelunsa todella hyvin ja oli pirteänä myös TUTOa vastaan.

Jukureilla puolustuksen pulaa

Jukureilla puolustuksessa on vajautta: keskiviikkona mikkeliläiset olivat viidellä pakilla liikenteessä ja huomenna voi olla tilanne vieläkin pahempi, mikäli Roy Pihlström saa HCK-pelin taklauksestaan sanktioita. Patrik Lostedt tosin stunttasi edellisessä ottelussa puolustajana mainiosti.

Sport on vienyt kaikki tämän kauden aiemmat kohtaamiset ja varsinkin edellisellä kerralla Kuparisaaressa Jukurit oli ottelussa aivan pihalla.

Loukkaantumisten vuoksi Jukureilta on sivussa pitkäaikaispotilas Toni Hyvärisen lisäksi kapteeni Pasi Järvinen.

Mikkeliläisten maalilla aloittaa Tadeas Galansky. Joonas Kuusela aloittaa todennäköisimmin Sportin puolelta.

Seuraa Heitä

Toni Jalo #10 |

Keskushyökkääjä

Keskiviikon ottelussa jo viitteitä paremmasta antaneelta sentteriltä odotetaan lauantaina onnistumisia myös tehojen muodossa.

Joonas Kuusela #67 |

Maalivahti

Pelasi loistavasti JYP-Akatemiaa vastaan ja nollasi TUTOn. Jatkaa varmasti hyviä otteita, mikäli aloittaa luukulla.

» Lähetä palautetta toimitukselle