Kahden kovan taistelu − kumpi hyppää kuskin paikalle Kalevankankaalla?

MESTIS / Ennakko
Frederik Cloutier on ottanut tärkeitä koppeja.
Kuva © Timo Savela
Mikkelin Kalevankankaalla nähdään lauantaina herkullinen kamppailu, kun Jukurit ja KooKoo kohtavat finaalisarjassa kolmannen kerran. Molemmat ovat päässeet voiton makuun, mutta jatkuuko kouvolalaisten vyörytys?

Edellisen ottelun ratkaisu

Perjantainen ottelu oli kääntynyt vahvasti KooKoolle jo ensimmäisen erän jälkeen. Joukkue teki jo alussa kolme maalia mikkeliläisten verkkoon, mutta onnistui vielä pelin aikana kahdesti ylivoimalla. 

Kouvolassa ei heitetty kahta välipäivää siis hukkaan. KooKoo pääsi Jukureiden alueelle täysin eri prosentilla kuin tiistaina, mistä huomattavasti paremmat maalipaikatkin kertovat. Kouvolalaisten suurin voimavara oli kuitenkin puolustajan tontille siirretty Olli Julkunen, joka viimeisteli kaksi maalia viivan tuntumasta. 

Pääpointit kolmanteen otteluun

Työ on tehtävä jo alussa. Toistaiseksi ottelun on voittanut se joukkue, joka on päässyt alussa peliin kiinni. Maalimäärät olivat otteluissa toki erilaiset, mutta näyttäisi siltä, että oikean vireen päälle saaminen on kaiken A ja O.

Jukurit lienee ärsytetty joukkue, joten molempien on pystyttävä saamaan hyviä tilanteita jo alusta lähtien. Kaksi edellistä ottelua ovat osoittaneet, että myöhempi ryhtiliike ei ole vienyt voittoon saakka. 

Erikoinen tilastopoiminta

Kouvolalaisten kapteeni Olli Julkunen on saalistanut tämän kauden kahdeksassa Jukureita vastaan pelatussa ottelussa jo kahdeksan (4+4) tehopistettä. Finaalisarjan toisessa ottelussa myös puolustajan tontilla pelaava hyökkääjä teki kaksi maalia ja antoi syötön Mika Koiviston 1−0-osumaan.

Seuraa Heitä

Nestori Lähde #19 |

Laitahyökkääjä

Lähde on päässyt hyvin kouvolalaisten ihon alle. Ärsytyksen taitava hyökkääjä on iskenyt finaalisarjassa myös yhden maalin, joten Ilveksen kasvatin merkitystä joukkueelle on turha aliarvioida.

Olli Julkunen #14 |

Laitahyökkääjä

Julkunen pystyy pelaamaan niin hyökkääjänä kuin puolustajanakin. Oli pelipaikka mikä hyvänsä, konkarin laukaus viivasta näyttää olevan myrkkyä Jukureille.

» Lähetä palautetta toimitukselle