KeuPa hakemaan avausvoittoa - jatkuuko Quemenerin nollaputki?

MESTIS / Ennakko
Ronan Quemener on ollut viime aikoina oivassa vireessä.
Kuva © Antti Varonen
Jukureiden ja KeuPan välinen puolivälieräsarja jatkuu lauantai-iltana Mikkelissä, kun keuruulaiset hakevat ensimmäistä voittoaan sarvipäistä. Jukurit johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-0.

Edellisen ottelun ratkaisu

Aiemmin runkosarjassa Jukurit oli hallinnut otteluita Keuruulla, mutta hävinnyt kaikki kamppailut huonon viimeistelyn takia. Perjantaina mikkeliläiset onnistuivat tekemään paikoistaan maalit, minkä lisäksi tiivis puolustuspeli ja maalivahti Ronan Quemenerin onnistumiset takasivat Jukureille selvän 5-0-voiton.

Pääpointit illan otteluun

KeuPan olisi pysyttävä ottelussa heti alussa asti mukana, sillä viime otteluissa selkäranka on katkennut heti muutaman vastustajan osuman jälkeen. Ratkaisumaalit ovatkin tulleet tiheään tahtiin edellisissä kamppailuissa.

Keuruulaisten täytyy siis olla tarkempia omalla puolustusalueella, jotta he pystyvät luomaan uskoa omaan tekemiseensä ja kaivamaan tärkeän ensimmäisen voiton itselleen. Jukureilla on puolestaan voitolla mahdollisuus lyödä keuruulaiset todella ahtaalle.

Huomionarvoista

Mestiksen nollapeliennätystä runkosarjassa sivunnut Quemener on pelannut vahvasti myös pudotuspeleissä jättämällä KeuPan maaleitta kahdessa ensimmäisessä kamppailussa.

Runkosarjassa ranskalaisvahdin torjuntaprosentti oli 92,29, mutta nyt Quemener on väläytellyt torjumalla 34 laukausta kahdessa aikaisemmassa ottelussa. Se on lähes puolet virkaveli Antti Karjalaisen torjunnoista, sillä nuori 18-vuotias maalivahti on onnistunut kesyttämään 63 kiekkoa.

Seuraa Heitä

Niko Laakkonen #23 |

Laitahyökkääjä

Pitkän kuivan kautensa maalinteossa keskiviikkona päättänyt Laakkonen teki jo toisen osumansa keuruulaisten verkkoon perjantaina. Apina on irti selästä, joten jatkuuko maalivire?

Taneli Maasalo #21 |

Keskushyökkääjä

Joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Maasalo on ollut yritteliäs edellisissä kamppailuissa. Nyt olisi aika nousta esiin maalien muodossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle