LeKin perjantai-illassa kova haaste

MESTIS / Ennakko
Isäntien kultakypärä Samu Pitkäsellä kulkee.
Jokipojat ja LeKi kohtaavat perjantai-iltana toisensa vasta toista kertaa kuluvalla kaudella. Avauskohtaamisen Lempäälässä vei Jokipojat, ja suosikkina joensuulaisjoukkue lähtee myös perjantain otteluun.

Suosikin asema kelvannut joensuulaisille

Jokipojat on hävinnyt kaksi viimeistä kotiotteluaan, mutta ne kumpikin tulivat sarjan kahta kärkijoukkuetta vastaan. Esitys Jukureita ja Hokkia vastaan oli tyydyttävä, mutta kahdesta ottelusta käteen jäi vain piste.

Sarjassa heikommin pärjänneitä joukkueita vastaan Jokipojat taas on onnistunut hyvin. Sekä KeuPa, RoKi että JYP-Akatemia joutuivat kärsimään Mehtimäellä tappiot ilman tehtyjä maaleja, ja sunnuntaina rovaniemeläissakki kaatui myös pohjoisessa reiluin lukemin. Onko LeKistä haastamaan vahva kotijoukkue tosissaan?

LeKi jäänyt vaille palkintoa

LeKin otteita viime aikoina on kuvastanut varsin pirteä ja tasainen peli, mutta tulokset ovat jääneet vaisuksi. Joukkue viilettää tällä erää kolmen ottelun tappioputkessa, jonka aikana SaPKo ja kahdesti Kiekko-Vantaa ovat olleet vahvempia.

Onko ylivoimasta apuja?

Jokipojat ja LeKi ovat sarjan kaksi huonointa ylivoimajoukkuetta. LeKi pitää tilaston perää 17 osumallaan, ja joensuulaisjoukkue yhden enemmän tekeneenä on pykälän lempääläläisten edellä.

Joensuulaisjoukkueella tosin ylivoima on alkanut asettua uomiinsa. Syksyn synkän jakson jälkeen etenkin ykkösnyrkki on pystynyt heiluttamaan verkkoja ylivoimalla illasta toiseen.

Seuraa Heitä

Teemu Holttinen #50 |

Hyökkääjä

Nuori joensuulaiskasvatti on alkanut vakiinnuttaa paikkaansa Jokipoikien kokoonpanossa. Rovaniemellä mies osui kahdesti ja tuplasi kauden maalimääränsä.

Pasi Puistola #12 |

Oikea puolustaja

Mielenkiintoinen tuttavuus Mehtimäellä. Kokenut puolustaja pelaa isoja minuutteja illasta toiseen ja vastaa isosta ruudusta kiekollisessa pelissä. Tehoja tarvitaan taas.

» Lähetä palautetta toimitukselle